Slo-Rocky za tportal

Oduševio borbom pa najavio spektakl u Beogradu i meč života: Stošić ide u zaborav!

07.05.2024 u 12:58

Bionic
Reading

Nakon što je perfektno najavio kako će u Ljubljani završiti meč protiv Marija Žgele, ovog puta Miran Slo-Rocky Fabjan otkrio nam je kako točno planira pobijediti i Darka Stošića u Beogradu

Miran Slo-Rocky Fabjan je u svome posljednjem nastupu deklasirao domaćeg borca Maria Žgelu onako kako je i prognozirao te je nakon trijumfa u Areni Stožice u Ljubljani dobio priliku za meč života.

>> Najveća hrvatska MMA organizacija oduševila obožavatelje; najavljen spektakl za povijest!

Naime pred njega ovog puta dolazi bivši UFC-ov borac i bivši sparing partner Mirka Filipovića Cro Copa, Darko Stošić.

Nakon priredbe u Medulinu, koju Miran Slo-Rocky Fabjan nije želio propustiti, imali smo priliku za kratak razgovor te se osvrnuo na spektakularnu najavu za nadolazeću manifestaciju u Beogradu 1. lipnja i što očekuje od nje.

'Od prvog dana kada je meč sa Stošićem najavljen znam da će biti vatrena atmosfera i da očekujem vatromet. Uvjeren sam u svoju snagu i svoje vještine te sam stopostotno uvjeren da izlazim kao pobjednik. Vidjeli ste najavu, očekujemo punu Arenu i tko ne bude tamo, bit će mu žao', kazao je za tportal 39-godišnji slovenski borac Fabjan.

Nakon prošlog perfektnog predviđanja, ne samo pobjede, već i načina na koji će pobijediti, pitali smo ga za prognozu ovog puta i nije nam ostao dužan.

'Kada me pokuša srušiti pomoću poteza double leg, dobit će koljeno u glavu te će beogradska Arena utihnuti, a poslije minute cijela dvorana će vidjeti da je Fabjan real deal te će nakon tišine Arena eruptirati. Stošić ide u zaborav i Slo-Rocky postaje broj jedan', kazao je samouvjereno Fabjan.

Preostaje nam samo nestrpljivo iščekivati najveći MMA događaj u povijesti na ovim prostorima te vidjeti hoće li i ovog puta Fabjan isporučiti najavljeno.

Unatoč tome što zasad nije objavljeno tko će biti glavna borba večeri 'Bosses of Belgrade', najvjerojatnije će upravo susret između Stošića i Fabjana biti naslovni okršaj dvaju legendarnih boraca.

  • +2
FNC 16 MEDULIN Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Tonko Horvat / tportal