Marca o otkucavanju

Španjolci doznali sve u vezi Modrića; ako je ovo točno Dinamo i Zajec nisu sretni

19.05.2024 u 11:13

Bionic
Reading

Danima se piše o tome kako će kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić gotovo sigurno ostati još jednu sezonu u Real Madridu

Rođeni Zadranin Luka Modrić u rujnu će proslaviti 39. rođendan, a nema sumnje kako bi mu najbolji poklon bio da još jednu sezonu ostane u Real Madridu.

Već i ovako je ispisao povijest kluba te je uz to osvojio rekordan broj trofeja. A ako ostane još jednu sezonu u Real Madridu postavit će rekorde koje još jako dugo nitko neće srušiti.

Uostalom, Real Madrid je nedavno i službeno proslavio osvajanje španjolskog prvenstva u središtu grada s navijačima. A tu ne misle stati…

Pisali smo kako je njegov zastupnik Vlado Lemić za saudijski portal Kooora izjavio kako će Modrić 'najvjerojatnije ostati još godinu dana i nastaviti ispisivati povijest.'

Nakon toga je španjolski sportski dnevni list Marca kako su doznali iz izvor bliskih klubu kako su čelnici Real Madrida donijeli konačnu odluku oko situacije s Lukom Modrićem.

Tako se doznaje da bi tijeekom nedjelje Modrić trebao i službeno potpisati novi jednogodišnji ugovor s Real Madridom. Dakle, u pitanju su samo sati i počelo je otkucavanje.

'Ugovor s Modrićem je praktički potpisan', donosi članak s tim naslovom Marca uz dodatak kako će uz Modrića ugovor produžiti i njemački veznjak Toni Kroos.

Uostalom, to je i bila želja trenera Carla Ancelottija i tu želju će mu vodstvo kluba ispuniti.

Također se doznaje kako su već dogovoreni i financijski detalji ugovora te kako se Modrić navodno odrekao velikog dijela primanja. No, očito se drži one legendarne dalmatinske pjesme 'nije u šoldima sve'. I zov silnih milijuna iz Saudijske Arabije ga ne zanima. Jer za njega je Real iznad svega.

A ovim dogovorom jasno je kako neće biti ništa niti od povratka Modrića u Dinamo što je bila velika želja svih u klubu predvođenih Velimir Zajecom s kojim je nedavno, krajem ožujka, fotografiran na treningu Vatrenih. Od tada traje kampanja Dinama #imalobismisla.

  • +7
Real proslavio naslov prvaka pred tisućama navijača u Madridu Izvor: EPA / Autor: MARISCAL