čeka se službena potvrda

Zastupnik Luke Modrića otkrio fantastične vijesti: Sporazum bi mogao uslijediti brzo

18.05.2024 u 11:33

Bionic
Reading

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić "najvjerojatnije će ostati još godinu dana" u Real Madridu, rekao je njegov zastupnik

"Najvjerojatnije će ostati još godinu dana i nastaviti ispisivati povijest," izjavio je Vlado Lemić za saudijski portal Kooora, prenosi u subotu španjolski sportski dnevni list Marca.

Luki Modriću (38) ugovor istječe 30. lipnja. Real Madrid se nije oglasio o eventualnom nastavku suradnje s dokapetanom momčadi.

"Real Madrid je najbolji klub na svijetu i vodi ga najbolji predsjednik u povijesti nogometa", rekao je Lemić. Predsjednik Florentino Perez bio je na čelu Real Madrida i u ljeto 2012. kada došao Modrić iz londonskog Tottenhama.

"Luka Modrić je 'madridista' koji voli klub i smatra ga svojom kućom," dodao je Lemić.

Real Madrid je prije šest dana proslavio osvajanje španjolskog prvenstva u središtu grada s navijačima. Modrić, upitan ondje hoće li ostati u Real Madridu, odbio je odgovoriti.

"Vidjet ćemo što će biti," izjavio je.

Napomenuo je da želi dobro završiti sezonu u kojoj je dosad sudjelovao u 43 utakmice, od čega je polovicu počeo s klupe za pričuve.

Španjolski sportski dnevni list AS navodi u subotu da se Ancelotti složio s produženjem ugovora, a da je nakon prošlotjednog razgovora s Perezom "usmeno dogovoreno produženje" do 30. lipnja 2025. godine!

"Sporazum bi mogao uslijediti brzo," izvijestio je taj dnevnik sa sjedištem u Madridu.

Modrić  je, tvrdi AS, prihvatio smanjenje plaće i ulogu u kojoj bi iduće sezone igrao još manje.

Real Madrid će 1. lipnja igrati u finalu Lige prvaka s Borussijom Dortmund. Pobijedi li, Luka Modrić i aktualni kapetan 'kraljeva' Nacho Fernandez doći će do svog 26. pehara. Time bi postali najtrofejniji igrači u 122 godine dugoj povijesti kluba.