FNC 16 Medulin

Najveća hrvatska MMA organizacija oduševila obožavatelje; najavljen spektakl za povijest!

07.05.2024 u 10:26

Bionic
Reading

Hrvatska braća Diaz, te Tomislav i Ivan Sičaja, pobjedili su pred domaćom publikom u Medulinu te je sve spremno za najveći događaj u povijesti na našim prostorima. Već sada svi govore o spektaklu u Beogradu

Ovog vikenda u Medulinu održalo se 16. izdanje najjače hrvatske i regionalne MMA organizacije, Fighting Nation Championship. Priredba je prošla u nešto privatnijem okruženju te isporučila točno ono što smo i očekivali, večer prepunu zanimljivih odmjeravanja snaga u MMA-u.

Najsvjetlija točka večeri bio je Tomislav 'Gegan' Sičaja, mlađi brat Ivana 'Tirke' Sičaje koji je također nastupao na eventu. 'Gegan' nije puno okolišao, izašao je u oktogon i unutar 30 sekundi pokazao što zna, završivši Moldavca Iona Petrova na spektakularan način, nokautom u prvoj rundi.

Krajem priredbe doživjeli smo i nevjerojatno ugodno iznenađenje, najava za 'FNC: Bosses of Belgrade' zaista je spektakularna te svaki istinski obožavatelj nije ostao ravnodušan.

  • +2
FNC 16 MEDULIN Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Tonko Horvat / tportal

Najavu je FNC objavio na svom Instagram profilu, a zasad je poznato kako će se spaktakl u Beogradu, u nadaju se organizatori rasprodanoj Areni, održati 1. lipnja ove godine.

Svi koji prate boriličaki sport slažu se kako će to biti uvjerljivo najveći boriličaki događaj u povijesti regije.