ZANIMLJIVO!

Bellingham doveo Pereza pred gotov čin; sada jedino što s Modrićem može...

07.05.2024 u 09:15

Bionic
Reading

Jude Bellingham, ofenzivni veznjak engleske nogometne reprezentacije i madridskog Reala, igrač je koji bi mogao obilježiti sljedećih deset, a možda i više godina svjetskog nogometa

Bellingham se iz Birminghama sa 16 godina preselio u dortmundsku Borussiju, a nakon tri godine u žuto-crnom dresu stigao je na Santiago Bernabeu.

No već u prvoj sezoni ovaj 20-godišnjak je pokazao klasu vrijednu najvećeg kluba na svijetu te postao neizostavni igrač početne momčadi.

Kraljevi su ga Borussiji platili 103 milijuna eura, a u nepunih godinu dana vrijednost mu se popela na 180 milijuna, što samo potvrđuje o kakvoj je klasi riječ.

Ove je sezone u 38 utakmica za Real zabio 22 gola i upisao deset asistencija. Naravno, s takvim učinkom ima razloga malo i 'poletjeti', ali dojam je da je dečko s obje noge na zemlji.

Jer iako je igrao s igračima kao što su Harry Kane, Haaland, Musiala i Foden, on je za najbolje - jer nije mogao odlučiti koji je bolji - izabrao veterane Luku Modrića i Tonija Kroosa.

Dakle nakon ovih riječi ne treba ni dovoditi u pitanje to hoće li Florentino Perez ponuditi Modriću novi jednogodišnji ugovor. Kroosu već je...