novi izazov

Nikola Kalinić ekspresno pronašao novi klub; Hajduk je napustio kao višak, a ovdje ga žele

02.07.2023 u 23:43

Bionic
Reading

Nikola Kalinić (35) u petak je ponovno napustio Hajduk nakon što mu je trener Ivan Leko objasnio kako ga ne vidi u svojim planovima. Iskusni je napadač bio vidno razočaran, ali vrlo brzo je stigla nova ponuda

Ljubav između Hajduka i Nikole Kalinića (35) iznenada je 'pukla', iskusni je napadač preko noći postao višak na Poljudu iako je u 'bilom' dresu želio odigrati još jednu sezonu i potom završiti karijeru.

No, trener Ivan Leko ne vidi ga u svojim planovima pa je od petka Kalinić slobodan igrač. I još nije odlučio što će i kako dalje. Sigurno je da mu se još igra, ima tu još 'vatre' za koju dobru sezonu.

A ima i klubova koji bi ga vrlo rado vidjeli u svojim redovima. Pa je Kalinić tako ekspresno dobio ponudu za nastavak karijere.

Turski mediji tvrde kako bi ga novi prvoligaš Pendikspor želio angažirati, nude mu ugovor na 1+1 godinu i nove izazove u turskoj ligi.

Za sada nema dodatnih detalja ove ponude, ali klub iz predgrađa Istanbula nema namjeru biti prolaznik u najelitnijem razredu turskog nogometa pa bi mu iskusni napadač kakav je Nikola Kalinić bio sjajno pojačanje. Sad je samo na njemu da odluči hoće li prihvatiti.