NOVI IZGLED

Slaven Bilić na utakmici se pojavio u društvu najstarijeg sina Lea koji je potpuno promijenio imidž

28.05.2022 u 18:37

Bionic
Reading

Utakmicu Rijeke i Hajduka u finalu Hrvatskog nogometnog kupa pratili su s tribina brojni poznati Dalmatinci, a među njima i nekadašnji nogometaš Slaven Bilić koji je stigao u društvu sina Lea kojeg danas mnogi ne bi prepoznali

Rijetke su prilike kada Slavena Bilića možemo vidjeti u javnosti i pred kamerama, ali nogometne utakmice teško propušta. Tako nije mogao propustiti ni finale domaćeg nogometnog kupa u kojem je pratio Hajduk i Rijeku, a na tribinama je snimljen u društvu 25-godišnjeg sina Lea kojeg je dobio u prvom braku s pravnicom Andrijanom Bilić.

Zgodnog Lea nekoć smo mogli vidjeti u društvu hrvatske zlatne mladeži, a čak ga se povezivalo s Laurom Jurčević, mlađom kćeri nogometnog trenera Nikole Jurčevića. Tada je furao sasvim drugačiji imidž.

Danas ga tek rijetki prepoznaju zbog nove frizure, dulje kose te brkova i brade. Po svom je 'zapuštenom' izgledu potpuna suprotnost uvijek uglađenom ocu.

Za utakmicu su i tata i sin odabrali nešto formalnije outfite te se opredijelili košulje, a društvo im je pravio i bivši nogometaš Niko Kranjčar.

Slaven Bilić sa spomenutom prvom suprugom osim Lea ima i kćer Alanu dok s 15 godina mlađom Ivanom Đeldum ima tri kćeri, Niju i Sofiju, a ime najmlađe djevojčice nije poznato javnosti.