IVANA POLANČEC

Nakon 'Milijunaša' kći Damira Polančeca stigla i u 'Superpotjeru' pa nadigrala troje lovaca

05.05.2024 u 22:58

Bionic
Reading

Ivana Polančec u Superpotjeri nadigrala je troje lovaca s prednošću od 39 sekundi i osvojila 5.000 eura. Mislavu Peroviću, Antoniu Matoku i Gabrijelu Vilusu protivnici su bili prejaki

Kći bivšeg potpredsjednika Vlade Republike Hrvatske i ministra gospodarstva, rada i poduzetništva u vladama premijera Ive Sanadera i premijerke Jadranke Kosor Damira Polančeca, Ivana Polančec večeras je nadigrala čak troje lovaca u 'Superpotjeri'.

Ova ljubiteljica kvizova, koja je već nastupala u 'Potjeri' i 'Tko želi biti milijunaš', po struci je magistra arheologije i anglistike i kroz godine je pokazala zavidno znanje.

Emisiju je otvorio Mislav Perović iz Dubrovnika, informatičar koji radi u struci. Od hobija tu su pub kvizovi, košarka i povremeno nogomet. U prvom krugu točno je odgovorio na svih pet pitanja, te je s 2.500 eura krenuo izazvati lovce. U brzopoteznoj se igri odlučio suprotstaviti timu od četvero lovaca.

Oni su na svom satu zatražili 42 sekunde i ponudili iznos od 20.000 eura. No, Mislavu se zaredao niz netočnih odgovora te nije uspio svladati odlično raspoložene lovce.

Nakon njega stigla je Ivana Polančec iz Koprivnice, nastavnica engleskog jezika u jednoj osnovnoj školi u Koprivnici. Rekla je kako bi bila zadovoljna s pet, šest tisuća eura. Počastila bi ekipu, a ostatak bi iskoristila za preseljenje u novi stan.

ODBROJAVANJE JE POČELO

Tabletići u Malmöu: Neobično izdanje Baby Lasagne na tirkiznom tepihu

Pogledaj galeriju

Ivana je u prvom krugu točno odgovorila na dva pitanja što joj je donijelo 1.000 eura. U brzopoteznoj igri odabrala je borbu protiv troje lovaca za iznos od 5.000 eura i 30 sekundi prednosti. Nadigrala je lovce i napustila natjecanje s osvojenih 5.000 eura.

'Došla sam u emisiju osvojiti 'nešto', kako više ne bi morala dolaziti na HRT', našalila se Ivana, nakon koje je stigao Antonio Matok programer iz Zagreba. Iznos s kojim bi bio zadovoljan je 15.000 eura, nešto od toga bi sačuvao, a dio bi uložio u preinake na autu i adaptaciju kuće.

Točno je odgovorio na dva pitanja, a u brzopoteznoj je odabrao igru protiv petero lovaca za iznos od 20.000 eura, a oni su zatražili 30 sekundi na svom satu. Lovci su ga pobijedili s devet sekundi.