NOVAC NE KUPUJE STIL

Jasna poruka Anne Wintour Bezosovoj zaručnici: Na Met Galu može doći, ali pod jednim uvjetom

04.05.2024 u 13:23

Bionic
Reading

Da se novcem ne može kupiti baš sve, točnije da se ne može kupiti stil pokazalo se u slučaju zaručnice Jeffa Bezosa, Lauren Sanchez, za koju je najmoćnija žena svjetske mode, urednica Voguea, Anna Wintour rekla kako ima 'loš ukus', zbog čega joj je uskratila pozivnicu za najprestižniji modni događaj godine. No, Sanchez se možda ipak pojavi na Met Gali uz jedno veliko - ali...

Do najprestižnijeg modnog događaja u godini, čiju pozivnicu sanjaju svi, no dobiju je tek rijetki, ostala su tek dva dana. Ovogodišnje izdanje Met Gale željno se iščekuje, baš kao i odjevne kombinacije najpoznatijih svjetskih faca iz svih sfera društvenog života.

Trenutak je to kada se celebrity uistinu i drže one - 'dress to impress' - a važno je napomenuti da o uzvanicima odlučuje jedna i jedina Anna Wintour, koja će vas, ako smatra da to zaslužujete, staviti na popis, odnosno maknuti s istog ako se vaš modni ukus ne poklapa s njezinim.

Naravno, i ako dobijete pozivnicu za stol u Muzeju umjetnosti Metropolitan morat ćete izdvojiti iznos između 75 i 350 tisuća dolara, a iako novac za jednu damu nije problem, upitno je hoće li zaručnica jednog od najbogatijih ljudi svijeta, Jeffa Bezosa, na kraju dobiti pozivnicu za ovaj prestižni događaj ili ne.

PRVI VIKEND FESTIVALA

Coachella privukla brojna poznata lica, od glazbenika, manekenki do milijardera

Pogledaj galeriju

Naime, 54-godišnja Lauren Sanchez poznata je po odjevnim kombinacijama koje malo toga ostavljaju mašti na volju, a koje u prvi plan stavljaju njezine obline ili dekolte, koji je, očito, plod estetske kirurgije. Sve to nikako se nije svidjelo Anni Wintour koja, iako je prije samo nekoliko mjeseci dala im duplericu u Vogueu, ne želi među uzvanicima vidjeti Sanchez.

Točnije, Lauren Sanchez može stići na crveni tepih, ali pod jednim uvjetom - da Anna Wintour odluči što će ova odjenuti.

Prema informacijama izvora bliskih Anni Wintour, slavna urednica smatra kako Lauren Sanchez ima 'loš i jeftin ukus', stoga želi osobno odabrati joj haljinu.

POKAZALA SVU RASKOŠ

Bujni dekolte Lauren Sanchez zasjenio i holivudske zvijezde

Pogledaj galeriju

Iako se, u većini slučajeva, ne upliće osobno u odabir kreacija, ovoga puta to nije željela propustiti, a navodno je sugerirala Lauren da odabere između klasika s potpisom Oscara de la Rente i još dvojice dizajnera, čija imena još nisu otkrivena.

Upravo zbog toga javnost odbrojava sate i minute do trenutka kada će službeno otpočeti još jedan Met Gala i kada ćemo vidjeti kako se razvila situacija oko Lauren Sanchez. Ako se ona i pojavi, u čednijem izdanju, biti će jasno tko je glavni kada je riječ o Met Gali.