nema sreće

Ljubavna nesreća Jennifer Lopez: Udavala se četiri puta, a sad je čeka i četvrta rastava

18.05.2024 u 11:18

Bionic
Reading

Jennifer Lopez prvi put se udala 1996. godine, a otad je stupila u četiri braka. Nijedan brak nije ni stigao do 'krizne sedme' godine, a čini se da ni obnovljena romansa s Affleckom nema dugi vijek trajanja

Bračna sreća Jennifer Lopez i Bena Afflecka i nije potrajala onoliko koliko smo priželjkivali, a sve su glasnija šuškanja da se par odlučio razići. Ben je navodno već i napustio njihov novi dom, a Lopez je sav fokus prebacila na posao i glazbenu turneju 'This is Me … Now: A Love Story' koju će idućeg mjeseca započeti u Orlandu.

'Jen i Ben imaju problema u braku. Sve je počelo prije nekoliko mjeseci, kada je Jen počela uzimati sve više poslova, ali i započela s pripremama za svoju turneju. Trenutno se nalaze na sasvim različitim životnim stranicama', otkrio je izvor.

Iako se činilo da je ljubavna sreća s Benom konačan njezine potrage za ljubavlju, Lopez će, kako se čini, ponovno iskusiti kako je to biti single. Međutim, talentirana je umjetnica već dobro utvrdila gradivo kako se izdići iz propalih veza te izliječiti slomljeno srce.

Ojani Noa

Jennifer Lopez upoznala je svog prvog supruga 1996. godine u Miamiju dok je on radio kao konobar u restoranu Glorije Estefan. Samo nekoliko mjeseci bilo je potrebno da stupe u brak, ali već za 11 mjeseci bračna je sreća završila.

Iako je ljubav trajala manje od dvije godine, Ojani Noa pokušao je izvući maksimum te priču dobro unovčiti.

Godine 2007. Lopez je na sudu protiv prvog supruga dobila 545.000 dolara jer je prekršio ugovor o povjerljivosti kada se spremao napisati knjigu u kojoj je kanio otkriti brojne ljubavne avanture zvijezde, a 2011. tužila ga je i zbog plana da snimi film 'Kako sam se vjenčao s Jennifer Lopez: priča J. Lo i Ojaniju Noai'.

'Želim njoj i Benu svu sreću u braku, ali siguran sam da on neće potrajati. Jen obožava biti zaljubljena, no do sada je bila zaručena već šest puta. Ben joj je suprug broj četiri', rekao je Ojani Noa nakon što se Lopez udala za Afflecka.

P Diddy

Godine 1999. Lopez se zaljubila u glazbenika Seana Combsa koji je u glazbenom svijetu poznat pod umjetničkim imenom 'P Diddy'. Upoznali su se na snimanju glazbenog spota, no veza je potrajala nešto više od godinu dana.

Iako su se navodno razilišli u prijateljskim odnosima, u intervjuu za magazin Vibe 2003. Lopez je priznala da je tijekom veze bila izuzetno nesretna te da je stalno plakala, ludila te živjela život kao u nekom vrtlogu.

Cris Judd

Nakon bračnog brodoloma s Ojanijem, Lopez je pred oltar ponovno stala u rujnu 2001. kada se udala za Crisa Judda, plesača kojeg je upoznala snimajući svoj glazbeni spot 'Love Don't Cost a Thing'.

Brak para bio je gotov do lipnja 2002., a njihov je razvod finaliziran 2003.

Marc Anthony

Latino glazbenik Marc Anthony i Jennifer Lopez vjenčali su se u lipnju 2004. godine, a blizance Maxa i Emme dobili su u veljači 2008.

  • +4
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: MARK RALSTON / AFP / Profimedia

Lijepi dani trajali su svega nešto više od tri godine, a razvod su objavili u srpnju 2011.

'Kad je moj brak završio, nije bilo lako pronaći oprost. To nije bio san kojem sam se nadala, i bilo bi lakše raspiriti vatru ogorčenosti, razočarenja i ljutnje. Ali Marc je otac moje djece, a to nikada neće nestati, tako da moram raditi da ispravim stvari, a to je daleko najteži posao', komentirala je glazbenica.

Drake

Američki reper i Lopez prvi put su povezani u prosincu 2016. kada je Drake prisustvovao njezinom showu 'All I Have', a u siječnju 2017. otrkiveno je da su više od prijatelja i suradnika.

Koliko god da je njihova ljubav bila kratkog vijeka, repera je inspirirala da napiše pjesmu 'Diplomatic Immunity' u kojoj tvrdi da ga je europska turneja koštala ljubavi s Lopez.

Alex Rodriguez

'Shvatili smo da smo bolji kao prijatelji i veselimo se što ćemo to i ostati. Nastavit ćemo surađivati ​​i podržavati jedni druge u zajedničkim poslovima i projektima. Želimo sve najbolje jedni drugima i djeci jedni drugima. Iz poštovanja prema njima, jedini komentar koji imamo reći je hvala svima koji su poslali lijepe riječi i podršku', objava je koja je šokirala obožavatelje koji su vidjeli Rodrigueza kao četvrtog supruga lijepe Lopez.

Par se na društvenim mrežama činio skladan, njihova su se djeca rado družila, živjeli su zajedno, no vjenčanje su nekoliko puta odgađali zbog pandemije koronavirusa.

Ben Affleck

Upoznali su se na snimanju filma 'Gigli', a zaručili nekoliko mjeseci nakon, u studenom 2002. Ipak, vjenčanje su otkazali samo četiri dana prije ceremonije te su se razišli u siječnju 2004.

Danas, dvadesetak godina nakon, svjedočimo još jednom mogućem razilaženju para prozvanog 'Bennifer' koji se ponovno spojio u svibnju 2021.

NE MOŽE JOJ ODOLJETI

Nisu izdržali do kuće: Ben Affleck stisnuo Jennifer Lopez uza zid i strastveno je ljubio

Pogledaj galeriju

'Jen i Ben imaju problema u braku. Sve je počelo prije nekoliko mjeseci, kada je Jen počela uzimati sve više poslova, ali i započela s pripremama za svoju turneju. Trenutno se nalaze na sasvim različitim životnim stranicama', tvrdi dobro upućen izvor.

obiteljsko druženje

Ben Affleck i Jennifer Lopez odmjerili snage u sportu, a tu su i djeca

Pogledaj galeriju