NOVI ŽIVOT U FRANCUSKOJ

Pogledajte kako izgleda ljetnikovac kojeg su Amal i George Clooney kupili u najvećoj tajnosti

16.02.2024 u 18:33

Bionic
Reading

Iako su tijekom pandemije koronavirusa, kao i svakog ljeta, većinom boravili u svojoj vili na talijanskom jezeru Como, ali i u kući koju su kupili u Engleskoj, Amal i George Clooney donijeli su odluku da će njihova djeca odrastati u Francuskoj, pa su tamo kupili ljetnikovac kojeg su renovirali

Prije nekoliko dana, dobro raspoloženi Amal i George Clooney, snimljeni su s prijateljima, ali i novim četveronožnim ljubimcem Nelsonom, kojeg je glumac poklonio svojoj lijepoj suprugi za rođendan, u šetnji ulicama Contingaca, malog mjesta na jugu Francuske, 30-ak kilometara udaljenog od Brignolsesa.

Lokalno stanovništvo nije ih zaustavljalo niti zaskakivalo, puštajući im da uživaju u anonimnosti barem dok su tamo. To je vjerojatno i razlog zašto su, iako posjeduju niz nekretnina diljem svijeta, odlučili uložiti u još jednu i to u francuskoj Provansi.

Kuća Amal i Georgea Clooneyja Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Bračni par Clooney posjedujuje kuće i imanja u Italiji, Engleskoj, New Yorku, Kaliforniji... Svakog ljeta s djecom odlaze u svoju, gotovo 100 milijuna eura vrijednu vilu na talijanskom jezeru Como, a čini se kako im Europa itekako odgovara za život.

Upravo iz tog razloga pronašli su novo imanje koje se pokazalo idealnim za sve što oni žele. Riječ je o gradiću Brignolsesu gdje su pronašli ljetnikovac koji ih nije ostavio ravnodušnim i za koji nisu dvojili trebali li ili ne izdvojiti milijune eura da postane njihov.

NEĆE, PA NEĆE

Tvrdoglavi Nelson: Novi član obitelji zadaje prave muke Clooneyjevima

Pogledaj galeriju

Nakon renoviranja, imanje je sada procjenjeno na vrijednost od gotovo 17 milijuna eura, što ne treba čuditi jer ima i bazen, teniski teren, boćalište, goleme vrtove, maslinik i vinograd, ali i - jezero! Sve to pruža i više nego dovoljno prostora za savršeno odrastanje šestogodišnjih blizanaca Elle i Alexandera.