OMRAŽENI KLASIK

Modni trend koji nećemo moći izbjeći ni narednih 20 godina

16.12.2016 u 06:55

  • +15

Leopard uzorak na slavnim ljepoticama

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Listi modnih klasika potrebno je dodati i atraktivni uzorak leoparda koji ove sezone bilježi ogromnu popularnost

U klasične odjevne predmete ubrajaju se baloner, mala crna haljina, gležnjače i bijela košulja, a po svemu sudeći, treba pridodati i uzorak leoparda.

Da je uistinu riječ o modnom klasiku, već godinama uporno dokazuje kultni britanski model Kate Moss koja se u zimskim mjesecima često može vidjeti u zanimljivim primjercima kaputa i bunda s uzorkom leoparda.

Kada bolje promislimo, uzorak leoparda nikad ni nije napuštao modnu scenu. Ove sezone jači je nego ikad, a aktualne kolekcije dizajnerskih brendova kao što su Isabel Marant ili Saint Laurent potvrđuju ovu činjenicu. U većini slučajeva ovaj uzorak iz sezone u sezonu na modnoj sceni pojavljuje se u mnogim varijacijama, a samim time dovoljno govori o statusu klasika.

U aktualnoj sezoni teško je ne primijetiti modno osviještene žene koje leopard ponosno nose u formi kaputa, suknja, šalova, gležnjača i sličnih komada.

Modni eksperti složni su s mišlju da ako odlučite nabaviti određeni predmet ovog uzorka, postoje velike šanse da će biti aktualan i narednih 20 godina zahvaljujući višegodišnjoj modnoj prisutnosti.