torbica s 242 dijamanta

Tenisice, trenirka i najskuplja torba: Evo kako Jennifer Lopez izgleda u najtežim danima

30.04.2024 u 09:29

  • +3

Jennifer Lopez

Izvor: Profimedia / Autor: Diamond / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Jennifer Lopez posljednjih tjedana prolazi kroz teško razdoblje u kojem je postala predmet ismijavanja na internetu, no to se nimalo ne odražava na njen modni izričaj

Jennifer Lopez poznata je po svom gotovo opsesivno skupljanju najskupljih Hermesovih torbica, a model vrijedan pola milijuna dolara sada je odlučila nositi čak i u spoju s običnom trenirkom.

Kako ne bi skupljala prašinu kao puki izloženi primjerak u bogatoj kolekciji, 54-godišnja Jennifer je svoju Hermes Birkin Himalaya torbicu odlučila nositi i u sportskom izdanju.

Jennifer Lopez- fotke iz mladih dana Izvor: tportal.hr / Autor: Porfimedia by Canva

Odjenula je chic bijelu dolčevitu te predimenzioniranu trenirku iste boje i sve uskladila s odgovarajućim sportskim tenisicama. Ležerno izdanje zaokružila je prikladnim sunčanim naočalama bijelog okvira i punđom.

Usprkos tome što dostiže cijenu od 500 tisuća dolara, Birkin Himalaya torbicu i ranije je znala nositi u svakodnevnim prigodama poput odlaska na doručak ili u teretanu. Zanimljivo, francuski Hermes inače prodaje torbice s konkretnim napomenama u kojim prilikama i u z koje stajlinge se one mogu nositi pa vjerojatno nisu osobito oduševljeni ovim modnim potezom.

Riječ je o torbici napravljenoj od krokodilske kože, ručki od čistog bijelog zlata i 242 dijamanta od sveukupno 9,84 karata - posve ručno rađenoj i dostupnoj za kupovinu iznimno malom postotku odabranih.

Upravo ova ekskluzivnost i limitiranost kolekcije (ponajviše zato što za izradu jedne torbice treba i do 25 sati, a sve s najmanjom nesavršenosti u trenu idu na otpad), Hermesove su torbice pretvorile u najveći predmet žudnje modnog svijeta.

Da biste uopće imali šansu doći na listu čekanju i dobili dozvolu da je platite u šesteroznamenkastim ciframa - prvo se morate dokazati kao vjeran kupac brenda, za što će vam trebati još nekoliko tisuća dolara...

  • +10
Jennifer Lopezt Izvor: Profimedia / Autor: DIAMOND / BACKGRID / BACKGRID USA / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Skupocjene Hermesove torbice za Jennifer Lopez postale su modni dodatak bez kojeg ne izlazi iz kuće u najtežim danima svoje karijere, u kojima je od holivudske miljenice postala predmet ismijavanja. Podsjetimo, slavna pjevačica i glumica tijekom cijele protekle godine radila je na projektu 'This is Me... Now', koji je trebao biti kruna njene karijere.

Obuhvaćao je film o ljubavnoj priči s Benom Affleckom, izdavanje novog albuma i dokumentarac u kojem je obećala pokazati svoje 'pravo lice'. Međutim, kada se ispostavilo da su njene priče ispunjene neistinama (poput one da je djetinjstvo provela jureći gore-dolje po ulicama Bronxa), sve joj se obilo o glavu te su joj čak i fanovi počeli okretati leđa.

Da stvar bude gora, ulaznice za njenu nadolazeću turneju po SAD-u očajno se prodaju te se sve pretvara u poveći debakl.

OVAKO ZAPRAVO IZGLEDA

Šokirala prolaznike: Evo kako Jennifer Lopez izgleda bez šminke i svih umetaka za kosu

Pogledaj galeriju