NIKAD GLAMUROZNIJA

Kate Middleton poput holivudske dive pomela crveni tepih

13.02.2017 u 11:14

  • +5

Kate Middleton

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Kate Middleton bila je u centru pažnje na dodjeli BAFTA nagrada, a poput kakve holivudske dive mondeno je zakasnila i sve oduševila raskošnom haljinom. Poput kakve dive Kate je blistala na crvenom tepihu, a britanski mediji spekuliraju da je za susret sa zvijezdama namjerno odabrala crnu kreaciju

Vojvotkinja od Cambridgea na dodjelu nagradu održanu u Royal Albert Hallu stigla je u pratnji supruga, princa Williama, a bilo je simpatično da su na svečanost stigli posljednji iako Kensington palača nije daleko. Supruga princa Williama za crveni tepih dodjele filmskih nagrada igrala je na sigurno i odabrala haljinu s potpisom Alexandera McQueena.

Crna haljina posuta cvijećem iz prošlogodišnje je SS kolekcije. Unatoč sigurnom odabiru ne može se poreći da je Kate blistala u haljini princeza kroja - golih ramena, spuštenog struka i nabrane tkanine pri dnu koja je tvorila idealnu kreaciju za jednu princezu. Elegantni brokat presijavao se pod svjetlima na crvenom tepihu, a zahvaljujući nekoliko tipično engleskih vrsta cvijeća haljina je imala i romantičnu notu.

Čini se da je željela ostaviti najbolji mogući dojam jer je tom londonskom brendu i Sarah Burton prije šest godina prepustila dizajn vjenčanice. Crna haljina za BAFTA nagrade je pak u originalu imala klasične naramenice i srcoliki dekolte, ali za Kate je napravljena sa spuštenim ramenima. Glamuroznom looku omiljene britanske princeze pomogle su i prelijepe viseće naušnice, narukvica i zaručnički prsten, a kako bi gola ramena i kroj haljine što više došli do izražaja, Kateina stilistica Amanda Cook-Tucker odlučila se za podignutu kosu.

Ovaj je look još je glamurozniji od prethodnih iako je Kate i tada birala domaće dizajnere. 2011. je primjerice nosila lijepu haljinu s potpisom drage joj Jenny Packham, ali crnom haljinom golih ramena pomela je svu zvjezdanu konkurenciju na crvenom tepihu. Strani su mediji već osmislili i cijelu teoriju zašto je haljina crne boje. Istina je da crno uvijek daje posebnu dozu elegancije pa je Kate navodno poput prave dame s kraljevskih dvora odabrala upravo takvu kreaciju. The Telegraph pak piše da je isto činila i sama kraljica Elizabeta pa je primjerice crnu haljinu koja otkriva ramena nosila tijekom upoznavanja slavne Marilyn Monroe 1956.