Beatrice Borromeo

Lijepa Talijanka je oličenje dobrog stila: Ovaj uzorak iznova se vraća svakog proljeća i tako je chic

29.04.2024 u 08:29

  • +10

Beatrice Borromeo

Izvor: Profimedia / Autor: VALERY HACHE / AFP / OLIVIER HUITEL / CRYSTAL PICTURES / CRYSTAL PICTURES / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Talijanka Beatrice Borromeo s godinama je postala modna ikona, a svako njezino pojavljivanje u javnosti popraćeno je sjajnim stajlinzima. Nedavno je pokazala savršen look s Diorovim hlačama s gingham uzorkom

Beatrice Borromeo pojavila se nedavno na teniskom turniru u pratnji velikog dijela monegaške kraljevske obitelji. Princ Albert i princeza Charlene te Beatrice Borromeo i njezin suprug Pierre Casiraghi nisu željeli propustiti ovaj događaj, a prekrasna Talijanka plave krvi pokazala je jedan od lookova o kojima maštaju sve poklonice vječnog chica.

Beatrice Borromeo, supruga Pierrea Casiraghija, sina monegaške princeze Caroline, redovito privlači pozornost i izaziva oduševljenje svojim modnim odabirima, zbog čega je mnogi smatraju najbolje odjevenom aristokratkinjom.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

I dok su njezine šogorica Charlotte Casiraghi i svekrva, monegaška princeza Caroline, u čvrstoj vezi sa Chanelom, talijanska aristokratkinja povezana je s Diorom. Naime Borromeo je ambasadorica kultnog francuskog brenda i poseže za njim u velikim prigodama, kao što je bio njezin look za Bal ruža. Ali to je ujedno brend koji nosi u svakodnevnom životu i kojim postiže besprijekorne outfite.

Upravo je takav bio stajling koji je odabrala za teniski turnir u Monaku pa je totalni Dior look, kojemu je zajednička nit bila mint zelena boja, istakla vichy kariranim hlačama i dala mu besprijekoran chic prizvuk.

Princeza Charlene Izvor: Profimedia / Autor: CARPICO THIERRY/ATP/SPP/SHUTTERS / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Aristokratkinja je hlače gingham uzorka, koji se na modnu scenu na velika vrata vratio prošle godine te ne daje znakove posustajanja, kombinirala s jaknom iste boje i pletenom torbom s detaljima također u mint zelenoj boji. A posljednji detalj bile su velike crne sunčane naočale, također s potpisom Diora. Besprijekorno! Iako cipele nismo uspjeli vidjeti, ne bi nas iznenadilo da je posegnula za cool balerinkama ili pak venecijanskim 'papučicama' jer su ponovno hit ovog proljeća te predstavljaju lijep spoj udobnosti i stila.

  • +6
Vibi Venezia - balerinke Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo