modni klasik

Dašak holivudskog glamura u vašem ormaru: Ove sandale podižu svaki stajling

10.05.2024 u 06:29

Bionic
Reading

Ako ste u potrazi za obućom koju ćete nositi na sve svečanosti proljetno-ljetne sezone, ali i u svakom trenutku u kojem poželite izgledati elegantno, zlatne sandale kao stvorene su za vas

Glamurozan dizajn zlatnih sandala čini ih obućom koja u trenu podiže svaki stajling, a s obzirom na to da se trend nošenja metalik nijansi itekako nastavlja i u ovoj sezoni, jasno je zašto govorimo o must have dodatku garderobi.

No, zlatne sandale puno su više od trendovskog modela jer je dobro znano da odavno nose laskavi epitet neprolaznog klasika, što znači da su odlična kupovina jer odolijevaju prolaznosti stalnih promjena na modnoj sceni.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Što se tiče konkretnih modela koji se nose ove sezone, zaljubljenice u udobnost oduševit će velika ponuda ravnih sandala zlatnog sjaja, a ističu se one s raskošnim vezicama oko gležnjeva koje gotovo da igraju ulogu zasebnog komada nakita.

S druge strane, tu su i nezaobilazne cipele s visokim petama, koje, iako manje udobne, odišu elegancijom kao malo koji drugi komad. Ako ste, ipak, skloniji modelima koje ćete lakoćom nositi cijelu noć, birajte šarmantne cipele niske kitten pete.

Tu su i modeli sa širokom petom koje ćete s guštom nositi od jutra do mraka, bez ikakvih naznaka nelagode, a s visokom dozom glamura. Također, računajte na to da s mnoštvom dragulja, zlatnih mašnica i cirkona nikako ne možete pogriješiti te ove sezone vrijedi pravilo - što više, to bolje.

  • +7
Zlatne sandale Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Kada je riječ o njihovom stiliziranju, uvijek se možete osloniti na najglamurozniji spoj zlatnih modnih dodatak i crne haljine, dok će u kombinaciji s bijelim hlačama, kombinezonom ili suknjama izgledati dojmljivo elegantno.

Osim klasičnih kombinacija, poigrajte se i njihovim stiliziranjem s komadima efektnih boja kao što su žuta ili zelena, dok će uparivanje s crvenim haljina garantirati look holivudske aure.

S kojim god ih komadima stilizirali, općenita preporuka jest kombiniranje s modnim dodacima usklađene zlatne boje, poput glamuroznih torbica, satova i nakita uz koje će činiti zaokruženu cjelinu čiste elegancije.