tako chic

Dostupne od 15 eura: Ove udobne sandale sve su što vam je potrebno u narednim mjesecima

15.04.2024 u 08:57

Bionic
Reading

Chic japanke brenda Havaianas prisutne su na modnoj sceni više od 60 godina, a ovog ljeta viđat ćemo ih na svakom koraku

Ako postoje ijedne sandale koje su sigurna investicija za naredno ljeto, onda su to bez ikakve sumnje japanke. Ova udobna, lagana obuća u idućim mjesecima bit će puno više od opcije za plažu te ćemo ih viđati na svakom koraku u šetnjama gradom.

Najutjecajnije modne kuće predstavile su japanke kao jedan od ključnih komada u kolekcijama proljeće-ljeto 2024. te ovaj simbol 2000-ih vratile na scenu kao must have ljetnu obuću za sve prigode.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

No, osim luksuznih i uglavnom papreno skupih dizajnerskih modela, brend Havaianas desetljećima je omiljena alternativa pri kupovini hit japanki koje se nose od jutra do mraka.

Osnovan u Brazilu 1962., Havaianas je kroz godine postao pravi simbol ljetne sezone, a njihove gumene japanke iznimne udobnosti već su najavljene kao hit komad narednih mjeseci. Naime, ako je suditi prema društvenim mrežama, ove brazilske japanke nosit će sve trendseterice, što nam trenutno najčešće pokazuju chic Francuskinje.

Na pariškim ulicama već se mogu vidjeti brojni stajlinzi s japankama u prvom planu, a nose se sve - od proljetnih haljina preko traperica do elegantnih poslovnih stajlinga.

Prednost je i ogroman izbor modela; od minimalističkih jednobojnih, preko efektnog životinjskog printa do trendi dizajna sa šljokicama i metalnim sjajem, a sve po pristupačnim cijenama koje se kreću već od 15 eura.

  • +9
Japanke Havaianas Izvor: Promo fotografije / Autor: Havaianas promo

Nosila ih je nedavno i manekenka Kylie Jenner, koja je na Instagram Storyju u njima pozirala naslonjena na stijenu kraj mora, dok su zvijezde Elle Fanning i Alessandra Ambrosio u njima zablistale u street style kombinacijama, jasno dajući do znanja da je krajnje vrijeme da svaka modna zaljubljenica pohita po svoj par.