izašla iz trenirki

Bolje traperice od ovih teško je naći, a ovaj stajling privukao je i pažnju Parižanki

10.05.2024 u 09:27

  • +14

Jennifer Lopez

Izvor: Profimedia / Autor: Aissaoui Nacer / BACKGRID / Backgrid USA / BACKGRID / Backgrid UK /Vendetta / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Jennifer Lopez stigla je u Pariz, a svoje urbane i casual stajlinge koje je posljednjih tjedana nosila na ulicama Manhattanu ostavila je je u Velikoj Jabuci. Umjesto toga, posegnula je za vječnim chicom kao stvorenim za ulice Pariza

Osnova stajlinga bila je vrlo jednostavna i bezvremenska – traperice, bijela košulja i baloner. No, J.Lo je izborom odličnih komada i dodataka uspjela ovaj stajling učiniti oličenjem sofisticiranosti za kojom bi se okrenule i Parižanke.

Traperice širokih nogavica efektno su suzile i izduljile figuru, a tom efektu pridonijele su u prozirne salonke špic vrha (Sturat Weitzman). Klasičnu bijelu košulju odlično je spojila s oversized sivim balonerom koji je izgledao kao posuđen iz muževog ormara. Tako jednostavno, a efektno.

No, holivudskoj glamura i blještavila nije se potpuno odrekla – našle su se tu efektne Nile Hacienda sunčane naočale, velikih, četvrtastih okvira i nijansama sive i narančaste. Uz to, J.Lo se ni ovog puta nije odvajala od svog omiljenog modela torbice, slavne birkinice koju posjeduje u nekoliko nijansi, materijala u veličina i nosi uz sve, od tajica i tenisica pa do traperica i košulje.

to može samo ona

J.Lo spaja nespojivo i izgleda sjajno: Luksuzna torbica i hit tenisice itekako idu zajedno

Pogledaj galeriju