ROSIE HUNTINGTON-WHITELEY

Zaboravit ćete na haljine kad vidite kako dobro izgleda ovaj kombinezon

20.05.2024 u 14:55

  • +6

Rosie Huntington-Whiteley

Izvor: Profimedia / Autor: CHASSERY+PERUSSEAU / KCS PRESSE / DANIELE CIFALŔ / MEGA / THE MEGA AGENCY / NIVIERE DAVID/ABACAPRESS.COM/SHU / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / BACKGRID / BACKGRID UK / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Rosie Huntington-Whiteley (37) izgledala je fantastično na crvenom tepihu filmskog festivala u Cannesu odlučivši se, za razliku od svojih kolegica, za efektan kombinezon umjesto raskošne haljine

Britanska ljepotica bila je zvijezda premijere filma 'The Substance' na 77. filmskom festivalu u Cannesu, a njezin je stajling bio mudar potez.

Da su kombinezoni itekako dobra ideja i na crvenom tepihu, pokazala je i zaručnica Jasona Stathama, s kojim ima dvoje djece. Bivša Victorijina anđelica nosila je chic crni kombinezon bez naramenica, istaknuvši poprsje u prvi plan.

CHIC DEMI MOORE

Ovo je jedna od najljepših ljetnih haljina ove sezone, a ona je nosi s toliko stila

Pogledaj galeriju

Njezin kombinezon imao je i poseban detalj - bio je ukrašen nizom dugih srebrnih resica koje su se spuštale sve do poda, a ovaj elegantni look podignula je na novu razinu dugim visećim naušnicama.

Lijepa manekenka svoju je kosu prošaranu medenim pramenovima nosila podignutu u elegantnu punđu, a crvenim ružem istaknula je usne.

Inače, u središtu zapleta filma 'The Substance' nalazi se sredovječna filmska zvijezda Elizabeth Sparkle (Demi Moore) koja poduzima sve da bi ostala mladolika.

Film se natječe za Zlatnu palmu, a osim Demi, u filmu redateljice i scenaristice Coralie Fargeat glume Margaret Qualley i Dennis Quaid.