ZATVORENA SJEDNICA VLADE

Helena Beus ovlaštena za poslove ravnateljice Ureda za udruge

03.05.2024 u 17:33

Bionic
Reading

Vlada RH je u petak državnoj službenici Ani Vukas ponovno dala ovlaštenje za obavljanje poslova glavnog tajnika Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, do imenovanja glavnog tajnika, a najduže do šest mjeseci, priopćeno je sa zatvorenog dijela sjednice

Državnoj službenici Heleni Beus ponovno je dano ovlaštenje za obavljanje poslova ravnatelja Ureda za udruge, s danom 9. svibnja 2024., do imenovanja ravnatelja Ureda za udruge, a najduže do šest mjeseci.

Na zatvorenome dijelu današnje sjednice Vlade utvrđena su stajališta Republike Hrvatske za sastanke Vijeća ministara - Vijeće za vanjske poslove u razvojnom formatu (FAC Development), 7. svibnja te Vijeće za zapošljavanje, socijalnu politiku, zdravstvo i pitanja potrošača, u formatu ministara zapošljavanja i socijalne politike (EPSCO Employment, Social), 7. svibnja.

  • +2
Sjednica Vlade RH Izvor: Pixsell / Autor: Patrik Macek

S obzirom da je riječ o pregovaračkim pozicijama koja će Republika Hrvatska tek zastupati prema drugim državama članicama na sastanku Vijeća, ona se prethodno ne objavljuju, priopćili su iz Vladine Službe za odnose s javnošću.