dogovor HDZ-a i DP-a

Grmoja: 'To je poslovni projekt Vujnovca i Radića, ovdje se igra otvorenih karata'

09.05.2024 u 13:29

Bionic
Reading

Mostov Nikola Grmoja komentirao je dogovor HDZ-a i Domovinskog pokreta, rekavši da je iznenađen kako se 'ovdje ništa ne krije'

"Mi smo na to upozoravali u kampanji četiri godine, da je to poslovni projekt Vujnovca i Radića, da se ta investicija treba vratiti, treba pod svaku cijenu ući u Vladu", rekao je Grmoja za N1.

“Ono što me iznenadilo jest koliko su transparentni, mislio sam da neće tražiti ministarstvo gospodarstva, tamo će postaviti nekog državnog tajnika pa će preko njega odrađivati poslove, ali ovdje se ništa ne krije, ovdje se igra otvorenih karata”, dodao je.

Tvrdi i da će trebati godina dana da se formira Ministarstvo demografije te dodaje da “ništa vrijednosno nisu dobili, ni Ministarstvo kulture ni Ministarstvo obrazovanja”.

Komentirao je i predsjednika DP-a.

“Jedino sam kod njega u ovim razgovorima osjetio nekakav bijes prema Plenkoviću i želju da se nešto preko Sabora formira, ali on je očito preslab."

Dodao je i da su Stipo Mlinarić Ćipe, Markuš i drugi DP-ovci propali u zemlju te da bi volio da se oglase oni koji su Plenkovića nazivali lopovom i globalistom.

“Sad umjesto jednog Zekanovića imamo 12 Zekanovića, ovo je sad HDZ i 13 Zekanovića”, tvrdi Grmoja.