verbalno šamaranje

Glavašević cima Plenkovića: Zašto si tako nervozan? Tvojim se mukama nazire kraj

30.04.2024 u 20:39

Bionic
Reading

Tehnički premijer Andrej Plenković danas se u podužem obraćanju novinarima dotaknuo i Bojana Glavaševića, kandidata za EU parlament na listi SDP-a koji ga je jutros proglasio 'gotovim'. Ne spominjući mu prezime, Plenković je rekao da se oglasio i 'elektabilni Bojan' koji 'nije uspio ući ni u Sabor, a niti će ući u Europski parlament a koji se pridružio difamiranju HDZ-a i bacanju blata

Glavašević je danas na N1, odgovarajući na pitanje hoće li Plenković moći preći preko svega što su o njemu rekli iz Domovinskog pokreta, ustvrdio da je tehnički premijer ionako gotov.

'Andrej Plenković je gotov. Čekam trenutak kad će parafrazirati Ivu Sanadera – ‘ja sam svoju dionicu odradio, hvala svima na suradnji i doviđenja’. Pitanje je trenutka', rekao je Glavašević i ustvrdio da ako će itko iz HDZ-a moći voditi pravi politički dijalog s Domovinskim pokretom to će biti Anušić, a ne Plenković.

Nakon sastanka Predsjedništva HDZ-a, Plenković je između ostalog kazao da se usudio oglasiti i 'elektabilni Bojan', koji nije uspio ući u Sabor i neće ni u EU parlament.

Nakon što mu je predsjednik HDZ-a prognozirao crnu političku budućnost, Glavašević se večeras oglasio na Facebooku.

'Hej, Andrej Plenković, zašto si nervozan ako je sve pod kontrolom? I zašto ti je važno što ja o tome kažem, ako sam tako nebitan? Bez brige, tvojim se mukama nazire kraj. Samo se ne sekiraj, nije dobro za zdravlje. Pozdrav, elektabilni Bojan', napisao je Glavašević.