nagradna igra

Lenovo 500 2.0 Bluetooth: Savršen dizajn, nevjerojatan zvuk

05.04.2017 u 11:29

Bionic
Reading

U moru Bluetooth zvučnika na tržištu Lenovo 500 2.0 Bluetooth izdvaja se ponajprije zbog iznimno kvalitetnog dizajna i fenomenalnog zvuka. No, ima još značajki kojima se može pohvaliti

U moru Bluetooth zvučnika na tržištu Lenovo 500 2.0 Bluetooth izdvaja se ponajprije zbog iznimno kvalitetnog dizajna i fenomenalnog zvuka.

No, ima još značajki kojima se može pohvaliti, poput primjerice lakoće kojom se putem Bluetootha povezuje s velikim brojem uređaja za reprodukciju glazbe, pri čemu veza ostaje stabilna i pouzdana kako vam ne bi kvarila užitak slušanja.

Uključite se u veliku tportalovu nagradnu igru i Lenovo 500 2.0 Bluetooth može biti vaš! Sve što trebate napraviti jest kreirati korisnički profil na tportalu ili se prijaviti s postojećim. Svaka prijava se broji zato ne gubite vrijeme!

Ako baš želite spojiti uređaj koji ne podržava Bluetooth, i to je moguće jer Lenovo 500 Bluetooth nudi audio ulaz. A tu je i mogućnost uparivanja putem NFC-a.

Kvaliteta zvuka koju nudi najbolja je u klasi. U uspravnom položaju isporučuje ga u rasponu od 270 stupnjeva kako bi pokrio što veći prostor i osigurao bogato auditivno iskustvo.

Lenovo 500 2.0 Bluetooth Izvor: Promo fotografije / Autor: Lenovo

Kako ima ugrađen mikrofon, možete ga upotrijebiti za obavljanje telefonskih poziva bez ruku, uz kristalno čist i jasan zvuk visoke kvalitete.

Elegantnog cilindričnog metalnog kućišta i profinjenih linija, ovo je zvučnik koji će se sjajno uklopiti u vaš dom ili ured. Iako, dovoljno je lagan i kompaktan kako bi ga mogli ponijeti sa sobom na putovanje.

Pri dnu ima četiri gumene nožice koje ga drže na mjestu nakon što ste odvrnuli mjuzu do daske. Za jednostavan odabir pjesama i druge funkcionalnosti zadužena su četiri jednostavne tipke pri vrhu.

Dobrodošli na potpuno novi, redizajnirani tportal! Izvor: Društvene mreže

Kreirajte korisnički profil ili se prijavite s postojećim i uključite se u nagradnu igru!