majstorija

[VIDEO] Pogledajte Kalinićev povratnički prvijenac bez kojeg bi Hajduk danas bio miljama daleko od naslova

06.03.2022 u 22:27

Bionic
Reading

Nikola Kalinić je pokazao zašto je doveden u Hajduk. Igrač je to koji jednim potezom može riješiti utakmicu, čak i kad momčad ne igra dobro. U Puli to Splićanima nije bilo dovoljno

Protiv Istre 1961 Bili su bili loši, ali su zahvaljujući majstoriji Kalinića imali prednost, koju nisu znali sačuvati.

Podsjetimo, u svom prvom povratničkom nastupu protiv Slaven Belupa na Poljudu Kalinić je asistirao Emiru Sahitiju koji je izbio sam ispred suparničkog vratara i doveo Bijele u vodstvo.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel

Na današnjem gostovanju kod Istre Kalinić je ponovno jednim potezom pokazao svoju kvalitetu.

Napadač Hajduka je primio sjajnu loptu koju je prema naprijed ubacio Ferro te se uz puno energije sjurio prema golu domaćina. Uspješno se othrvao zagrljaju Galilee i sjajno pogodio. Lopta se od vratnice odbila u mrežu za vodstvo Hajduka 1:0. Na kraju je završilo 1:1, Hajduk je uspio zabiti, ali je gol poništen nakon VAR provjere.

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Za prvu momčad Hajduka Kalinić je prije povratka zabio 44 gola. U sezoni 2007./2008. postigao je 17 pogodaka, a u sljedećoj sezoni 15 puta se upisao u strijelce. S Poljuda je otišao 2009. godine u engleski Blackburn. Nakon duge inozemne karijere vratio se u najdraži dres.

Pogledajte Kalinićev prvi povratnički gol za Bile.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/Arenasport