propada mu i euro?

Šok za Real nakon velike pobjede; važan igrač propušta finale Lige prvaka

10.05.2024 u 10:22

Bionic
Reading

Samo dva dana nakon velike pobjede nad Bayernom u polufinalu Lige prvaka Real Madrid je ostao u šoku nakon što je objavljeno koliko je teška ozljeda jednog od najvažnijih igrača 'kraljeva'

Eliminirao je Real pred svojim navijačima Bayern pobjedom 2:1 nakon čudesnog preokreta u samoj završnici, a sad je objavljeno da će zbog ozljede koju je zadobio na utakmici izvan stroja gotovo mjesec dana biti Aurelien Tchouameni.

To znači da će jedan od najvažnijih nogometaša Real Madrida propustiti i veliki finale Lige prvaka protiv Borussije Dortmund 1. lipnja!

Tchouameni je na utakmici protiv Bayerna morao napustiti teren u 69. minuti, a sad je utvrđeno da je doživio prijelom metatarzalne kosti stopala.

Izvor: Društvene mreže / Autor: ArenaSport

Ove sezone je Tchouameni već imao problema s ozljedama te je propustio nekoliko utakmica. Ukupno je u svim natjecanjima ove sezone za Real upisao 38 nastupa, postigao je tri gola i asistenciju.

Francuz je veoma zahvalan igrač u momčadi Carla Ancelottija jer uspješno može pokriti poziciju zadnjeg veznog, ali i stopera, što je u nekoliko utakmica ove sezone igrao.

Sada je za njega klupska sezona završena i započinje utrka s vremenom. U stožeru francuske reprezentacije s pravom su zabrinuti jer ne znaju hoće li biti spreman za EURO koji počinje 14. lipnja.

  • +13
Real Madrid - Bayern, polufinale Lige prvaka (8.5.2024.) Izvor: EPA / Autor: J.J. Guillen