želi igrati

Mladom napadaču je dosta čekanja; napušta Hajduk i besplatno odlazi u Osijek

09.05.2024 u 19:47

Bionic
Reading

Hajduk će krajem ovog mjeseca ostati bez još jednog mladog i nadarenog igrača jer napadač Filip Čuić (21) po isteku ugovora sportsku sreću namjerava potražiti u nekoj drugoj momčadi

Filip Čuić (21) se krajem svibnja, kad mu završava ugovor, rastaje s Hajdukom. Mladom je napadaču dosta čekanja i pustih obećanja te je sreću odlučio potražiti što dalje od Poljuda.

U Hajduku već godinama najavljuju kako će njihovi mladi igrači dobiti više prilika u prvoj momčadi. Sigur, Pukštas te u proljetnom dijelu Hrgović i Prpić najbolji su primjer za to, no za ostale koji 'kucaju na vrata' prve momčadi je u praksi to ipak drugačije.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Na svojem je primjeru to iskusio i mladi napadač Filip Čuić koji je uz Marka Livaju (30) i Nikolu Kalinića (36) ove sezone odigrao samo 114 minuta na terenu u šest utakmica u kojima je ulazio s klupe. Zabio je i jedan gol, protiv Slaven Belupa.

Ne treba isticati kako je Livaja ove sezone imao podosta problema s ozljedama, a Kalinić se momčadi pridružio tek u zimskoj stanci. I bez obzira na sve to za Čuića se nije pronašlo ni prostora ni minuta na terenu...

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

  • +15
Hajduk - Varaždin, SuperSport HNL (5.5.2024.) Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic

Zato nikoga niti ne čudi da je mladi napadač odlučio napustiti Hajduk jer mu krajem svibnja završava ugovor te će priliku kao slobodan igrač potražiti što dalje od Poljuda. Za sada neslužbene informacije govore kako će Čuić preseliti u Osijek koji mu nudi priliku da razvije svoj napadački talent.