Gjensidige kup

Hrvatska ostala bez jednog od najvažnijih igrača; ovo je težak udarac za reprezentaciju

10.05.2024 u 13:39

Bionic
Reading

U drugoj utakmici Gjensidige Cupa 2024, hrvatska rukometna reprezentacija igrat će protiv Argentine. Dvoboj je na rasporedu sutra, 11. svibnja u 13. 45 sati, uz prijenos na RTL televiziji

U četvrtak je norveška rukometna reprezentacija svladala Hrvatsku 32-26 (16-14) u prvom dvoboju međunarodnog turnira Gjensidige kup koji se do nedjelje održava u Oslu.

Bila je to loša partija naših rukometaša, složio se s tim i izbornik Dagur Sigurdsson.

'Kad je Norveška pojačala ritam svoje igre i počela igrati brže, izgubili smo se. Bilo je jako puno pogrešaka u našoj igri, moralo je ovako završiti. Idemo dalje, ovo je turnir na kojem želim vidjeti širinu naše momčadi i da bolje ocijenim neke igrače', komentirao je težak poraz hrvatski izbornik Dagur Sigurdsson.

No, nisu to jedine loše vijesti jer se na toj utakmici ozlijedio naš prvi golman Dominik Kuzmanović koji je bio naš najbolji pojedinac s 14 obrana.

'Golman Dominik Kuzmanović završio je svoj nastup na Gjensidige Cupu zbog ozljede prepone, a umjesto njega u sastavu će za preostale dvije utakmice biti Filip Ivić. Težina ozljede Kuzmanovića znat će se nakon dodatnih liječničkih pregleda u Zagrebu koji će biti obavljeni po povratku reprezentacije u Hrvatsku', objavili su iz stožera uoči sutrašnje utakmice s Argentinom.