SVI GA ŽELE

Bokšić pokrenuo lančanu reakciju: Modrić bi bio glavni u talijanskom gigantu

30.04.2024 u 08:07

Bionic
Reading

Luka Modrić, kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, približava se kraju ugovora s Real Madridom, ali još uvijek nije postignut dogovor o njegovoj budućnosti u Madridu.

Luka Modrić, kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, približava se kraju ugovora s Real Madridom, ali još uvijek nije postignut dogovor o njegovoj budućnosti u Madridu.

>> Alen Bokšić rekao istinu o Mandžukiću i Modriću te poslao poruku svom bivšem klubu

Hoće li Modrić ostati na Bernabeuu ili će istražiti opcije u Saudijskoj Arabiji, MLS-u ili čak razmišljati o povratku u Dinamo, uskoro će se saznati. Njegovu popularnost iskoristio je i nedavno potvrđeni novi prvak Slovenije - Celje. Slovenci su, kažu, posve ozbiljno zainteresirani za njegov dolazak.

U isti vlak ušao je i jedan ozbiljniji kandidat - Juventus. Prvo je Alen Bokšić savjetovao Staru damu da dovede Luku u Torino.

'On je blagoslovljen od Boga! Luka Modrić je nogomet. Preporučio bih ga svakom vrhunskom klubu, pa i Juventusu. Još je neizvjesna njegova sudbina u Realu… Modrić je mama Judeu Bellinghamu i svim ostalim mladim igračima Reala. Stoga sam uvjeren da će ga kraljevski klub zadržati. Uvjerenja sam da su pred Lukom još dvije godine vrhunskog nogometa. No, kada bi me u Juventusu i poslušali te doveli Modrića, on sam ne bi bio dovoljan za osvajanje Scudetta. Ali bi sigurno bio odličan temelj za izgradnju momčadi. Inter je ove sezone dominirao protiv konkurencije igračkom kvalitetom i premoćno osvojio titulu prvaka', zaključio je proslavljeni hrvatski golgeter Bokšić 

S njim se slaže i talijanski stručnjak Giovanni Galeone (83) koji je za Gazzettu dello Sport izjavio da bi Modrić čak i u dobi od 38 ili 39 godina bio ključan igrač u Juventusovoj momčadi.