bez pardona

Bivši igrač Hajduka Tonći Kukoč napisao što sad zaista misli o Dinamu i što ga boli

06.05.2024 u 12:27

Bionic
Reading

Nakon što su nogometaši Dinama u derbiju nadigrali Rijeku u gostima 1:2 mnogi se slažu kako su Modri praktički osigurali novu titulu prvaka

Dinamo sad ima četiri boda više od Rijeke, ali ono što boli navijače i bivše igrače splitskog Hajduka jest činjenica kako Modri imaju čak 14 bodova više od Bilih.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Pogotovo taj podatak bode u oči ako podsjetimo da je Hajduk bio jesenski prvak i dugo je držao prvo mjesto na ljestvici. No, kriza je napravila svoje, a podatak kako je Hajduk upisao čak šest poraza u nizu sve govori. Posebno bolna bio je posljednji i to od Varaždina (0:1) na Poljudu.

Bivši igrač Hajduka Tonći Kukoč, koji je poznat po tome da uvijek kaže sve što misli, na društvenim je mrežama napisao:

'Prvak Hrvatske, finale kupa, i osmina finala Konferencijske lige, a kažu najgora sezona Dinama u zadnjih 20 godina, i najbolja sezona Hajduka u zadnjih 20 godina, i takvi su nam 3 kola prije kraja pobjegli na +14 bodova. Kada su bili teški trenuci oni su imali Petkovića koji je povukao klub i rezultat je tu. Kada je god bilo teško, on se pojavio.

Dinamo ima DNK pobjednika, a to je ono što nama fali kada dođu trenuci di se lomi sezona. Realno 3-4 igrača Hajduka mogu odgovoriti igračima Dinama, a za naslov to je jako malo', napisao je Kukoč na svom Facebook profilu.