ZA IN MAGAZIN

Petar Grašo otkrio kako se Hana nosi s drugom trudnoćom: 'To valjda tako treba bit'

09.05.2024 u 10:47

Bionic
Reading

Nešto više od tjedan dana prošlo je otkako je splitski pjevač potvrdio dolazak prinove, a sada je za In Magazin Nove TV otkrio kako se njegova supruga nosi s drugom trudnoćom

'Kako je Hana? Kao svaka trudnica. Jedan dan joj se jedu kroasani, drugi dan ne voli kroasane. Onda joj jedan dan super miriše moj parfem, drugi dan joj je grozan. To valjda tako treba biti, to je ok (smijeh)', kazao je Grašo u novom razgovoru za In Magazin, ne krijući sreću zbog dolaska prinove.

'Kad se obitelj zapravo širi, još uvijek se ne sužava nego se širi, onda možeš stvarno biti zahvalan gore nekome što to hendla kako treba', zaključuje.

  • +3
Hana Huljić Grašo Izvor: Pixsell / Autor: Zvonimir Barisin/PIXSELL

Vijest o dolasku prinove, Grašo je prije desetak dana ekskluzivno potvrdio za In Magazin, a u rodnom Splitu ovog je tjedna zaključio Sudamju, veliko slavlje u povodu blagdana svetog Duje, koji se u gradu pod Marjanom obilježava svakog 7. svibnja.

U publici je bila i njegova trudna supruga Hana Huljić Grašo, s kojom već ima kćerkicu Albu. Njihova mezimica u srpnju će proslaviti drugi rođendan, a u listopadu će dobiti brata ili sestru.

NA BLAGDAN SVETOG DUJE

Može li bolje od ovog? Grašo održao koncert u rodnom Splitu pod 'budnim okom' trudne Hane

Pogledaj galeriju