nije se pojavio na probama

Novi skandal na Eurosongu: Nizozemski predstavnik je pod istragom

10.05.2024 u 16:31

Bionic
Reading

Ostaje nepoznat razlog zbog kojeg se Nizozemac nije pojavio na probi uoči subotnjeg finala Eurosonga u Malmou

Nizozemski predstavnik na Eurosongu Joost Klein danas se nije pojavio na probi, a o svemu se oglasio EBU s pomalo misterioznim pojašnjenjem.

'Trenutno istražujemo incident koji nam je prijavljen, a koji uključuje nizozemskog umjetnika. Do daljnjega neće biti na probama. Trenutačno nemamo dodatnih komentara i ažurirat ćemo informacije u dogledno vrijeme', stoji u njihovom priopćenju.

Spektakl: Baby Lasagna na koncertu uoči finala Eurosonga Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic Pixsell

Klein je u jučerašnjem polufinalu Eurosonga izborio veliku završnicu, a nakon zapaženog nastupa, pažnju je privukao i na večernjoj presici. Naime, u trenucima kada je izraelska predstavnica odgovarala na pitanja, glavu je pokrio nizozemskom zastavom.

No, još više pozornosti privukao je trenutak žustro prokomentirao potez voditelja konferencije za medije, koji je Izraelki poručio da ne mora odgovoriti na pitanje smatra i da je donijela rizik i opasnost za druge natjecatelje.

  • +38
Proba natjecatelja uoči druge polufinalne večeri Eurosonga Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

'Zašto ne?!', poviknuo je vidno iziritirani Klein, koji je sada u centru pažnje uslijed istrage EBU-a i sve upućuje na to da je pred nama novi skandal na Eurosongu. Podsjetimo, već u prvim minutama Eurosonga Eric Saade, švedski pjevač koji je nastupio u uvodnom dijelu prvog polufinala u Malmöu, pojavio se na pozornici s palestinskim šalom oko ruke.

malin i petra

Tako različito, a tako laskavo: Voditeljice Eurosonga oduševile glamuroznim kombinacijama

Pogledaj galeriju