BAMBIE THUG

Irska predstavnica digla internet na noge: 'Kakav je ovo sotonizam?'

07.05.2024 u 21:50

Bionic
Reading

Nastup Bambie Thug, predstavnice Irske na ovogodišnjem Eurosongu s pjesmom 'Doomsday Blue', izazvao je burne reakcije televizijskih gledatelja, a ubrzo su se užarile i društvene mreže

Pjesma 'Doomsday Blue' govori o dubinama slomljenog srca i borbe pripovjedača koji se bori s neuzvraćenom ljubavi i boli prijevare. Pjesma sadrži i brojne reference iz pop kulture, kao što je 'Avada Kedavra' iz Harryja Pottera.

Glazbenica opisuje svoj glazbeni izričaj kao 'Ouija-pop' i, za neupućene, to znači spoj gothic electro-a, tjeskobnog popa i screamcorea, a ako je nešto sigurno onda je to da je Bambie Thug ostavila dojam... Kakav, e o tome bi vrijedilo raspravljati.

  • +2
Bambie Thug, predstavnica Irske na Eurosongu Izvor: Profimedia / Autor: Antti Aimo-Koivisto / Lehtikuva / Profimedia

Ono što možemo sa sigurnošću reći je da su se nakon njezinog nastupa užarile društvene mreže, a mnogi su se raspisali o strahu kojeg su osjetili tijekom njezinog nastupa koji je, po mišljenju mnogih, bio 'čisti sotonizam'.

'Kuku kakav je ovo satanizam', 'Strah me predstavnika Irske, uznemirena sam iskreno', 'Plašim se Irske ..', bili su samo neki od komentara.