zna što hoće

Kim Kardashian stiže u Srbiju: Putovat će privatnim avionom, a poslala je i listu želja

16.04.2024 u 21:20

Bionic
Reading

Kim Kardashian ovog lipnja stiže u Beograd povodom otvaranja prve trgovine njenog modnog brenda 'SKIMS', a slavna Kim navodno ima listu posebnih zahtjeva i želja

Prema pisanju srpskih medija, Kim Kardashian u Beograd dolazi s djecom, a u njenu čast bit će organizirana proslava na još neotkrivenom ekskluzivnom mjestu. U glavnom gradu Srbije zadržati će se dva dana, a putuje iz Njemačke gdje će sa sinovima pratiti utakmicu u sklopu Europskog prvenstva, onu koju će reprezentacija Srbije igrati protiv Engleske 16. lipnja.

U Srbiju će doputovati privatnim zrakoplovom, a odsjest će u predsjedničkom apartmanu luksuznog beogradskog hotela. Osim osobnog osiguranja koje će doći s njom, Kim će imati dodatno osiguranje koje će ju pratiti 24 sata.

Navodno je imala i posebne zahtjeve i želje. Istaknula je da svakako želi posjetiti Hram Svetog Save i Kalemegdan, zatražila je da u apartmanu uvijek ima svježeg cvijeća, ali i da joj u svakom trenutku bude dostupno deset različitih automobila kako bi izbjegla paparazze. Isti izvor za Novu.rs tvrdi da nakon Beograda putuje u Pariz.

  • +3
Kim Kardashian Izvor: Profimedia / Autor: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Inače, Kim ovo nije prvi posjet Srbiji. Susjednu zemlju posjetila je i 2017. godine kada je s bivšim suprugom Kanye Westom, prijateljima i djelatnicima kanala Travel 1 posjetila prirodni rezervat Uvac kako bi snimila emisiju o ljepoti prirode.