OBITELJ NA OKUPU

Prvi put na crvenom tepihu: Nicole Kidman pozirala s kćerima tinejdžericama

28.04.2024 u 15:21

Bionic
Reading

Nagradu za životno djelo, koju od 1973. godine dodjeljuje Američki filmski institut, slavna oskarovka dočekala je uz brojne kolege, supruga i njihove kćeri tinejdžerice

Poznato kazalište Dolby u Los Angelesu sinoć je vrvjelo poznatim licima zahvaljujući Nicole Kidman. Američki filmski institut ovoj slavnoj Australki odlučio je dodijeliti nagradu za životno djelo, a na crvenom tepihu, uz supruga Keitha Urbana, pridružile su im se njihove kćeri tinejdžerice - po prvi put.

Status glavne zvijezde večeri, 56- godišnja oskarovka potvrdila je haljinom modne kuće Balenciaga, u potpunosti presvučenom zlatnim šljokicama, dok je country zvijezda Keith Urban na večeri u njezinu čast osvanuo u klasičnom crnom odijelu.

  • +2
Nicole Kidman Izvor: Profimedia / Autor: Billy Bennight / ADMedia / Profimedia

Njihove kćeri, Sunday (15) i Faith (13), bile su među prisutnim članovima obitelji, a Sunday je nosila cvjetnu haljinu bez naramenica, dok je Faith zablistala u haljini koraljno crvene boje.

Glumičina nećakinja, Sybella Hawley - koja je kći njezine sestre Antonije - također je pozirala na crvenom tepihu, noseći crvenu haljinu, korzetnog gornjeg dijela.

Tijekom uručenja po mnogima najvećeg priznanja u američkoj kinematografiji, Nicole je pohvalila supruga (56), svoje dvije kćeri i cijelu obitelj, napomenuvši da je u njezinom životu bilo 'puno sreće'.

'Velika, velika ljubav. A tu je i ljubav mog života, i ljubavi mog života. Moje kćeri nikada nisu bile sa mnom na crvenom tepihu, sve do večeras', otkrila je sa pozornice.

Kidman se u govoru također dotaknula majke koja se nije pojavila na svečanoj dodjeli no, kako je otkrila, gleda ju u prijenosu uživo.

Uz članove obitelji, Kidman je veliko priznanje u holivudskoj karijeri dočekala okružena bliskim prijateljima i suradnicima, poput kolegica iz serije 'Male laži', glumice Reese Witherspoon i Meryl Streep.

  • +5
Holivudske zvijezde odale počast Nicole Kidman Izvor: Profimedia / Autor: LISA OCONNOR/AFF-USA.COM / MEGA / THE MEGA AGENCY / PROFIMEDIA