ZGODNA PLAVUŠA

Evo što je radila njegova bivša dok je Emil Tedeschi mlađi izgovarao bračne zavjete 17 godina starijoj odabranici

25.03.2019 u 10:01

Bionic
Reading

Protekli vikend na Lošinju je održano hrvatsko vjenčanje godine. Sudbonosno 'da' izrekli su Emil Tedeschi mlađi i samozatajna Nika Perenčević. Evo što je za to vrijeme radila Emilova bivša djevojka, Lana Jurčević

Lana Jurčević, kći nogometnog trenera Nikole Jurčevića, prije dvije godine bila je u vezi sa sinom predsjednika uprave i većinskog vlasnika Atlantic grupe Emilom Tedeschijem mlađim. Iako je njihova veza izgledala dosta ozbiljno, a prve zajedničke fotografije za javnost nastale su na košarkaškoj utakmici, ljubav je početkom prošlog ljeta ipak pukla.

Nakon zgodne Lane, Emil je sreću pronašao u zagrljaju fatalne Nike Perenčević. Otac 40-godišnje Nike Perenčević tajanstveni je hrvatski tajkun Mihajlo Perenčević, koji je svoj biznis razgranao od Rusije preko Londona, pa sve do Los Angelesa. O ovom 71-godišnjem biznismenu u medijima se informacije pojavljuju na kapaljku.

  • +4
Vjenčanje Nike Perenčević i Emila Tedeschija mlađeg na Malom Lošinju Izvor: Pixsell / Autor: Goran Kovacic/PIXSELL

U njegovu je vlasništvu i nekolicina hotela na Lošinju, između ostalog Bellevue, u kojem su protekli vikend sudbonosno 'da' izrekli 23-godišnji Emil i njegova 17 godina starija odabranica.

Svadbeno slavlje trajalo je tri dana na otoku. Sama ceremonija vjenčanja održana je na terasi hotela koja je odmah uz more. Luksuzni hotel inače je za sve goste zatvoren od početka studenog do kraja travnja, tako da su mladenci i uzvanici, uz jake mjere osiguranja, mogli uživati u privatnosti. Zbog vjenčanja zatvorena je bila i šetnica oko hotela.

  • +6
Vatromet na svadbenom slavlju Nike Perenčević i Emila Tedeschija Izvor: Pixsell / Autor: Goran Kovacic/PIXSELL

Uz gastro delicije, najfinija pića i glamurozno uređenje sale, gosti su uživali uz zvuke nekih od poznatih hrvatskih glazbenika, a mogli su pratiti i veliki vatromet iznad uvale Čikat.

Lana Jurčević i Emil Tedeschi mlađi na utakmici Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL

Za to vrijeme Emilova bivša djevojka Lana bila je u Zagrebu i vrijeme provodila sa sestrom i prijateljicama. Neki od zajedničkih prijatelja koji su prije nekoliko godina upoznali Lanu i Emila bili su na vjenčanju. Zgodna Lana subotu je odlučila provesti na kavi u gradu, a u nedjelju se okrenula rekreaciji i krenula na Sljeme.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

#spring💐💛👻

Objavu dijeli *ℓ. ʝ* (@lanajurcevic)

Iako su razlozi prekida Lane i Emila ostali nepoznati za javnost, krajem kolovoza na društvenim je mrežama osvanula fotografija lijepe plavuše u zagrljaju s novim stasitim muškarcem. Da su ona i taj markantni dečko ipak nešto više od prijatelja, Lana Jurčević otkrila je u novijoj objavi kada mu je između ostalog poručila: ‘Dragi, nemoj biti kao ostali’ i dodala emotikone, crvena srca. Njezini prijatelji i prijateljice u komentarima su joj poručili da su divan par, čime su još jednom potvrdili da je Lana u novoj sretnoj vezi.