MARY IGLESIAS

Enrique Iglesias objavio neodoljivu snimku dvomjesečne kćerkice

06.04.2020 u 11:28

Bionic
Reading

Kada je riječ o njegovom privatnom životu, on ga uistinu drži podalje od očiju javnosti, no, zbog svojih malih nasljednika koji su neodoljivi, latino zavodnik ipak ponekad pregazi svoju riječ pa poneku fotografiju ili snimku svoje djece ipak objavi na svom Instagram profilu. Tako je bilo i ovoga puta, a u glavnoj je ulozi njihov najmlađi član - djevojčica Mary

Malo tko je mogao ostati ravnodušan na posljednju snimku koju je na svom Instagram profilu objavio 44-godišnji latino zavodnik Enrique Iglesias. Glavnu ulogu na snimci ima njegova najmlađa kći, dvomjesečna Mary, koja sjedi u njegovu krilu, a Iglesias je pomiče u ritmu glazbe na pjesmu 'We Are Young'.

Ponosni otac, koji svoju najmlađu kći od milja zove Maša, osim nje sa slavnom tenisačicom Anom Kurnjikovom ima još i dvogodišnje blizance Lucy i Nicholasa, rođene u prosincu 2017. godine.

Par, koji je u vezi gotovo dva desetljeća no o njoj ne vole pričati, trudnoće slavne tenisačice krili su i to uspješno. I dok se za blizance doznalo tek po njihovu rođenju, da je ponovno trudna otkrilo se svega nekoliko tjedana prije poroda 30. siječnja, kada su je paparazzi snimili s povećim trudničkim trbuščićem.

Rođenjem malene Mary pohvalio se sam Iglesias na svom Instagram profilu, objavivši dva tjedna nakon rođenja fotografiju na kojoj drži netom rođenu djevojčicu s trakom i mašnicom oko glave. 

  • +3
Enrique Iglesias Izvor: EPA / Autor: JOSE SENA GOULAO