STIGLI U PRATNJI OCA

Emotivni prizori iz Monaka: Princeza Charlene propustila prvi dan škole svojih šestogodišnjih blizanaca

07.09.2021 u 23:39

Bionic
Reading

Poput brojnih školaraca diljem svijeta, početkom tjedna u školske klupe vratili su se i blizanci Jacques i Gabriella od Monaka, no do njih su ove školske godine došli bez majke, princeze Charlene, koja se zbog zdravstvenih komplikacija mjesecima nalazi u rodnoj Južnoafričkoj republici

S novom školskom godinom, blizanci iz monegaške kneževske obitelji promijenili su i obrazovnu ustanovu. Nakon pohađanja državne osnovne škole, svoje obrazovanje nastavljaju u privatnoj katoličkoj školi, Institution François d'Assises-Nicolas Barré.

U odsustvu majke, princeze Charlee koja je početkom rujna ponovno hospatilizirana u rodnoj Južnoafričkoj republici, Gabriella i Jacques do svoje nove škole došli su u pratnji oca, princa Alberta, a sve su zabilježile televizijske kamere.

Kada je blizance do brata nove škole dopratio otac, bez previše poteškoća stupili su u kontakt sa svojim vršnjacima i razrednicima, a poput svih polaznika ove privatne katoličke škole, Jacques i Gabriella stigli su odjeveni u crveno-crnu odoru sa logom obrazovne ustanove.

Princeza Charlene i princ Albert s djecom Izvor: Profimedia / Autor: POOL MONACO / Sipa Press / Profimedia