SUSRET U PRIVATNOM ARANŽMANU

Elon Musk objavio fotografiju s papom Franjom, a na njoj su i četiri njegova sina

03.07.2022 u 08:38

Bionic
Reading

Milijarder Elon Musk, suvlasnik američkog proizvođača električnih automobila Tesla, objavio je fotografiju s papom Franjom na kojoj se nalaze i njegova četiri sina

Elon Musk je napisao da je počašćen što je u petak upoznao papu. Vatikan se pak o događaju nije oglasio.

Izvršni direktor Tesle i SpaceX-a nije bio na službenoj listi posjetitelja pa se možda s poglavarom Katoličke crkve susreo u 'privatnijem' aranžmanu.

Prema talijanskim medijima razgovarali su o tehnologiji i kako bi ona mogla pomoći ljudima u budućnosti. Susret se odvio u domu sv. Marte gdje papa obitava.

Musk je objavio fotografiju sastanka u ranim jutarnjim satima u subotu nakon što u tjedan i pol dana nije objavio niti jedan tvit. Uz fotografiju s Papom samo je kratko naapisao kako je počašćen što se susreo s poglavarom Katoličke crkve.

  • +5
Elon Musk Izvor: Profimedia / Autor: Netflix / Hollywood Archive / Profimedia

Milijarder ima sedmero djece; sa suprugom Justine Wilson dobio je blizance Griffina i Xaivera, a nekoliko godina rođena su tri blizanca Kai, Saxon i Damian. Iz veze s pjevačicom Grimes dobio je sina, kojem su dali ime X AE A-XII. Teslin mogul i pjevačica Grimes potajno su dočekali i svoje drugo zajedničko dijete, djevojčicu po imenu Exa Dark Sideræl, rođenu preko surogat majke u prosincu 2021.