BRAVO!

Brat Dine Jelusića nadigrao Kotigu; evo što mu je poručio omiljeni lovac

02.05.2024 u 19:40

Bionic
Reading

Bruno Jelusić, mlađi brat glazbenika Dine Jelusića, ostvario je sjajan uspjeh u popularnom kvizu 'Potjera', a pohvale je dobio i od Deana Kotige

'Bravo momci, posebno Bruno, meni je ovo bio gušt gledati. Sviđa mi je kod Brune da ima taj kvizaški nerv', rekao mu je oduševljeni lovac Dean Kotiga.

Bruno koji je inače veliki zaljubljenik u kvizove, zahvalio je Kotigi što mu je 'dignuo inat'.

Mladi kvizaš je u brzopoteznim pitanjima prikupio 4500 eura, tj. imao je devet točnih odgovora te se na ploči odlučio za višu ponudu od 18.000 eura. Na ploči je imao samo jedan netočan odgovor, što je bilo dovoljno da dođe do završne potjere.

U završnoj potjeri bio je samo s jednim kolegom iz ekipe te su uspjeli pobjeći lovcu Deanu Kotigi. Bruno i njegov kolega u završnoj potjeri su obranili 20.000 eura i to sa 16 koraka prednosti!

'Mi uvijek navijamo za dobre igrače, volimo hrabre i dobre natjecatelje. Mi smo uvijek na vašoj strani. Što se tiče mog seta, bilo bi mi krivo da sam vas stigao. Apsolutno se zaslužili pobjedu, kapa dolje', rekao je Kotiga.

Ovo je već drugi njegov nastup u 'Potjeri' - debitirao je u listopadu 2023. godine.

Brat Dino pak nije mogao navijati za njega jer je u ovom trenutku na turneji u Brazilu.

Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube

I Bruno koji studira ekonomiju, baš kao i Dino, iznimno je talentiran za glazbu.

Svira klavir i gitaru, a glazbeno nadarena je i njihova sestra Lorena.

Ona je predstavljala Hrvatsku u Belgiji s autorskom pjesmom 'Rock Baby', nastupala je u nekoliko mjuzikla u Americi te je pomogla u pisanju i skladanju Dinovog albuma 'Prošao sam sve'. Inače nastupa sa svojim zaručnikom Filipom Smokvinom, gitaristom.

S bratom Dinom oboje su jako povezani, pa su umjesto njega primili kipić Porina za najbolji album rock glazbe budući da je Dino bio na turneji.