vjenčani model

Pokazala je predivnu suknju i bluzu, ali cipele su ukrale svu pažnju

02.05.2024 u 16:04

Bionic
Reading

Zanosna plemkinja Alessandra de Osma ima istančan ukus kada je u pitanju moda. Stoga ne čudi da sve što odjene automatski postaje viralno i rasproda se u rekordom roku. Lijepa Sassa ovog puta zablistala je u divnom cvjetnom kompletu, ali pažnju su ukrale cipele koje se svakog proljeća vraćaju na scenu

Sassa de Osma, lijepa Peruanka koja je udajom za princa Christiana od Hannovera stekla plemićku titulu, s razlogom slovi za modnu ikonu. Modne kombinacije koje otkriva na Instagramu neiscrpan su izvor inspiracije. Po struci odvjetnica, oduvijek je bila fascinirana modom, a njezin je stil profinjen, no ujedno mladenački, jednostavan i vrlo prepoznatljiv.

Modne kombinacije koje odabire redovito zrače svestranošću, elegancijom i nosivošću, a ovog puta je pokazala odličan komplet za tople dane brenda Sezane. Naime Sassini najnoviji stilski favoriti su bluza Claire i suknja Sophie iz nove Sezaneove kolekcije. Riječ je o prekrasnoj i veseloj kratkoj bluzi bez rukava s cvjetnim uzorkom i dekolteom na leđima, a koju Sassa nosi uz odgovarajuću dugu suknju s naborima u struku. Ovaj cvjetni i razigrani total look predstavlja sjajan izbor za tople dane, a nosiv je kako za svakodnevne prilike, tako i za nešto svečanije prigode.

A ono što je posebno privuklo pažnju izbor je cipela. Naime princeza s Anda, kako lijepu Sassu nerijetko nazivaju, stajling je upotpunila crnim wedge espadrilama, nepogrešivim izborom za proljeće. S tipičnim poplatom od užeta, špagerice su idealna alternativa tenisicama i sandalama u toplim mjesecima.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Prednost im je ta da je riječ o bezvremenskom klasiku koji pristaje uz mnoštvo odjevnih kombinacija, a modeli s punom petom, tzv. wegde špagerice odlična su alternativa cipelama na petu jer istovremeno daju savršenu dozu stila i udobnosti. Nema sumnje, wedge špagerice i ove sezone će se nositi od jutra do mraka, a modelom u crnoj ili uvijek chic bež nijansi nemoguće je pogriješiti.

  • +21
Espadrile Izvor: Promo fotografije / Autor: promo