sve je osvojio

Baby Lasagna i dalje oduševljava: Zapjevao s predstavnicom Grčke i hrvatske iseljenike u Malmöu

05.05.2024 u 09:20

Bionic
Reading

Glazbena senzacija i vodeći kandidat za osvajanje Eurosonga u Švedskoj 2024., Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna već sljedeći tjedan nastupa u Malmo Areni. U međuvremenu je odradio mnoštvo medijskih i drugih obaveza

Među ostalim se Baby Lasagna susreo s grčkom predstavnicom Marinom Satti, a objavili su video na Instagram liveu u kojem su i zapjevali skupa.

'Fanovi misle da si zgodan i da imaš stila, tako mi pišu, a i ja se slažem s tim', rekla mu je, na što se naš glazbenik nasmijao i zahvalio na komplimentu. Zatim su skupa zapjevali pjesmu 'Rim Tim Tagi Dim' i izazvali odlične reakcije. 'Vas dvoje morate u finale', poručili su im fanovi.

Izvor: Društvene mreže

Stigao se sastati i s hrvatskim iseljenicima iz Malmöa. Hrvati iz tog grada stigli su na druženje s Umažaninom, a upoznavanje je razgalilo obje strane. Palo je i zajedničko poziranje, ali i ples na hrvatsku tradicionalnu glazbu.

'Prekrasno poslijepodnevno druženje s hrvatskim iseljenicima. Jedva su dočekali našeg Baby Lasagnu. Druženje se nastavlja navečer', opisala je ekipa s HRT-a.

Inače, Baby Lasagna nalazi se i dalje na prvom mjestu na kladionicama za pobjednika Eurosonga. Nastupa u utorak, 7. svibnja u prvoj polufinalnoj večeri sedmi po redu. Potporu u hrvatskoj javnosti kakvu je dobio 'Rin Tin Tagi Dim' do sad nije imala niti jedna pjesma ni izvođač koji nas je predstavljao na Eurosongu, a i Baby Lasagna najavio je kako će dati sve od sebe da sljedeći spektakl bude u Lijepoj našoj.

S BENDOM MANNTRA

Kopali smo po fotkama iz prošlosti i iznenadili se - Baby Lasagna već je nastupao na Dori

Pogledaj galeriju