na sve je mislila

Astronomski iznos: Ovaj ugovor Georginina je garancija u slučaju prekida s Ronaldom

14.06.2023 u 21:33

Bionic
Reading

Cristiano Ronaldo je navodno sa svojom partnericom potpisao ugovor kojim je definirano sve što joj pripada u slučaju raskida veze, uključujući 100 tisuća eura mjesečno do kraja života

Već nekoliko mjeseci puno se piše o mogućem prekidu slavnog nogometaša Cristiana Ronalda i njegove partnerice Georgine, a sada su procurili podaci prema kojima lijepa Španjolka u tom scenariju financijski uopće ne bi loše prošla.

Naime, 29-godišnja Georgina osigurala si je budućnost ugovorom prema kojem joj portugalska zvijezda u slučaju prekida svaki mjesec mora isplatiti 100 tisuća eura, piše Daily Mail. I tako do kraja života!

Ne zna se je li u to uključena i alimentacija za njihove dvije kćeri, Alanu Martinu i Bellu Esmeraldu, koje bi uslijed raskida morao sufinancirati do punoljetnosti.

  • +5
Georgina Rodriguez Izvor: Profimedia / Autor: Boyer David/ABACA / Abaca Press / Profimedia

U svakom slučaju, Telemadrid piše kako je potpisan ugovor u kojem je Georgina jasno definirala što joj sve pripada ako veza neće imati sretan kraj.

Par je pokušao opovrgnuti glasine o prekidu obiteljskim fotografijama i zajedničkim odlaskom u Madrid, no u fokusu je i dalje trenutak u kojem je Georgina medijima priznala da bi se voljela udati za Ronalda, na što je on šokirano zakolutao očima.