KANAL FOX

Dvostruki život poručnika Woza

29.11.2016 u 10:15

Bionic
Reading

Jedna od najpoznatijih zvijezda današnjice Jennifer Lopez, odlično se snašla u ulozi požrtvovne majke i opake detektivke njujorške policije – Harlee Santos, koja se nalazi na prekretnici života: hoće li izdati dugogodišnjeg prijatelja ili će svojoj kćeri osigurati bolji život?

Jedinica na čelu sa strogim poručnikom Mattom Wozniakom kojeg glumi Emmyjem nagrađeni glumac Ray Liotta, našla se u problemu nakon što je FBI otkrio da je netko od policajaca primao mito. Do sada su gledatelji mogli vidjeti kako tim policajaca, osim problema sa FBI-jem, ima puno problema i u svojim privatnim životima, a koliko daleko su spremni ići kako bi zaštitili osobe koje vole, moći će pogledati u novoj epizodi serije 'Nijanse plave'. Deveta epizoda biti će prikazana 29. studenog u 22:00 h na kanalu FOX Crime.


Nakon smrti agenta Sapersteina za čiju je smrt kriv poručnik Wozniak, cijeli tim je vidno potresen. Harlee polako počinje shvaćati kako je njezin dugogodišnji prijatelj i mentor – poručnik Woz, glavni negativac i krivac za sve nevolje u timu. Zato donosi ključnu odluku – surađivat će sa FBI-em i agentom Stahlom (Warren Kole) te pristaje na to da ju FBI ozvuči i uz njenu pomoć prati Woza. Nakon turbulentnih događanja, Harlee se ponovno nađe u timu sa Wozom koji joj dozvoli da krene na poseban zadatak s njim. Prateći Wozniaka i Harlee na tajnoj misiji, FBI agent Stahl otkriva kako poručnik Woz ima ljubavnu vezu koju taji od svih. Za to vrijeme, misteriozan poziv namijenjen Sapersteinu, otkrit će timu kako je njihov kolega očito radio na tajnom zadatku.

U glavnim ulogama: Jenifer Lopez kao detektivka Harlee Santos, Ray Liotta kao poručnik Matt Wozniak, Drea de Matteo kao detektivka Tess Nazario i Warren Kole kao posebni agent Robert Stahl.