FASHION GURU

Laknulo mi je kada sam vidio da se Pišekica ipak pristojno odjenula

01.12.2023 u 18:40

Bionic
Reading

Predblagdansko vrijeme puno je događanja koja zvijezdama pružaju priliku da zablistaju u dizajnerskim kreacijama. Jedno takvo održano prije nekoliko dana, a ondje je bila i Nikolina Pišek. Evo kako je njezino izdanje doživio Fashion Guru

Redaju se domjenci, a sa njima i stajlinzi, djevojke se trude, a i pokoji momak. Na ovom partiju nije nedostajalo diva momenata, a s novim imidžem uz bok sređenim curama bio je i Marko Kutlić koji je odlučio prezentirati stil na koji nismo navikli kad je on u pitanju.

No pričekat ćemo još malo s pohvalama da vidimo u kojem to smjeru ide.

  • +9
Poznati na partyju Dive Izvor: Pixsell / Autor: Emica Elvedji/PIXSELL

Budući da sam zauzet s HTV-ovim showom 'The Voice', nisam bio u prilici biti pratnja Pišekici na ovakvim događajima, ali laknulo mi je kada vidim da se ipak pristojno odjenula.

Olja Vori je ovaj put imala baš diva momenta u smoking varijanti s velikim trapez hlačama i crop topu, premda bih rekao da je to ipak malo konkretniji grudnjak, ali to se danas zove topić.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

Izvrstan stajing upotpunila je ljubičastom clutch torbicom i naušnicama. Volimo minimalizam i kako bi rekli obožavatelji tog trenda, ovo je pravi quiet luxury.