Kako vam se sviđa?

Kakva transformacija: Nova Rihannina boja kose

05.05.2024 u 11:40

Bionic
Reading

Slavna pjevačica i poduzetnica s Barbadosa definitivno zna kako se zabaviti sa svojom frizurom. Napravila je veliku promjenu u svom izgledu nekoliko dana prije nego što će prošetati crvenim tepihom na Met Gali 2024.

Rihanna je apsolutna kraljica mijenjanja svog izgleda i održavanja svježim – posebno kada je riječ o njezinoj kosi. Ovih dana je debitirala s novom frizurom kad je snimljena na ulicama New Yorka.

Poznata je po tome da svaki novi album i karijernu etapu obilježi sasvim drugačijim imidžom, pa samim tim i bojom kose, a zahvaljujući pravilnim crtama lica i predivnom tenu, sve boje i duljine na njoj su izgledale fantastično.

Rihanna Izvor: Profimedia / Autor: PapCulture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Osnivačica brenda Fenty Beauty i modna ikona svoju novu, ružičastu boju kose iskombinirala je sa sunčanim naočalama i potpuno crnom odjećom.

Prvu ružičastu frizuru je isfurala prije točno deset godina kad se pojavila na jednoj košarkaškoj utakmici. Lijepu pjevačicu već smo vidjeli s crnom, crvenom, plavom i smeđom kosom.

Budući da je vrlo dobro poznato da je Riri apsolutna trendseterica, nimalo ne treba sumnjati u to da će ovaj njezin potez ružičaste učiniti još popularnijom.

RIHANNA U LEOPARDU

Gradske ulice kao modna pista: Ni ona nije odoljela najpoželjnijem trendu sezonu

Pogledaj galeriju

Osim nje, ovu boju kose (doduše u drukčijoj nijansi) već su isfurale i druge žene iz javnog života, poput Megan Fox, Jennifer Lopez, Dua Lipe i mnogih drugih.