TVOJE LICE ZVUČI POZNATO

Još jedno sjajno izdanje: Minea u srebrnoj korzet haljini istaknula vitku liniju

05.05.2024 u 19:31

Bionic
Reading

I ove je nedjelje, nekoliko sati prije emisije uživo, Minea svoje obožavatelje počastila novim fotografijama, otkrivši kakvu je kreaciju odabrala za novo izdanje showa 'Tvoje lice zvuči poznato'

U žiriju showa 'Tvoje lice zvuči poznato' pjevačica i voditeljica Renata Končić Minea snašla se odlično, baš kao što se dobro snašla i u ulozi modela.

Svoje povjerenje i ove je nedjelje dala stilistu Marku Grubniću, koji je za novu emisiju odabrao srebrnu korzet haljinu posebnu po cirkonima i resama, ali i prozirnim dijelovima koji daju na senzualnosti, ali i otkrivaju njezinu vitku liniju.

'Ja spremna, a vi? Još jedna nedjelja uz Tvoje lice zvuči poznato i luda emisija uz puno smijeha i zabave', stoji ispod objavljenih fotografije.

Za svoje novo izdanje Minea je i ovoga puta dobila pregršt komplimenata: 'Ajme ljepoto ljepoto pre pre prelijepa si', 'Najbolja i najljepša. Spremni smo za uživanje u još jednoj epizodi', 'Zanosna', 'Predivna kao i uvijek, jel mi možeš reći koji ti je to ruž?'.

Minea u 'TLZP-u' Izvor: Promo fotografije / Autor: Luka Čop @kontraformalni

Uz zaljubljeni emotikon komentar je ostavila i njezina kolegica, pjevačica Žanamari koja joj je napisala: 'Predivna'.

Otkako je svoju liniju dovela do savršenstva Minea rado ističe svoje tijelo svojim modnim odabirima uz veliko odobravanje obožavatelja.