udobne i chic

Dva stajlinga, iste cipele: Bogata nasljednica ne odvaja se od najpoželjnijih sandala

01.08.2023 u 10:30

  • +5

Nicky Hilton Rothschild

Izvor: Profimedia / Autor: THEIMAGEDIRECT.COM / THE IMAGE DIRECT / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Nicky Hilton Rothschild, mlađa sestra Paris Hilton, poznata je po svojem sofisticiranom modnom stilu. Njezina garderoba krije komade za kojima žude mnoge zaljubljenice u modu. Tako Nicky ima jedne od najpoželjnijih cipela ikada, i to u čak dvije kombinacije boja

Nasljednica hotelskog carstva Hilton, koja je udajom ušla u bogatu i moćnu obitelj Rothschild, 39-godišnja Nicky Hilton Rothschild prava je gradska djevojka. Slobodno vrijeme rado provodi šetajući ulicama New Yorka, a pri tome pokazuje sofisticiran stil. Redom bira trendi komade koji su zahvaljujući bespogovornoj eleganciji nosivoj godinama.

Dokazala je to i sa dva vrlo slična stajlinga u kojima je prošetala ulicama grada koji nikada ne spava. Tako je spojila prvo kratke hlačice i top, a kasnije dugu traper suknju s prorezom i top te dokazala da su traper i bijeli, bazni top u vječnoj stilskoj harmoniji.

Dva stilski slilna stajlinga povezivao je još jedan ključan detalj. Nicky se u oba slučaja odlučila za cipele koje su ove sezone privukle posebnu pažnju osvojivši trendseterice udobnošću i elegancijom. Uz neizostavne balerinke i espadrile topla sezona na scenu je donijela i slingback modele. No, ako se pita modne stručnjake većina će bez puno promišljanja reći kako te cipele nikada nisu ni iščeznule s modne pozornice. Posebice ako je riječ o Chanelovom modelu koji već punih 66 godina slovi za jedan od najpoželjnijih modnih komada.

Upravo se i Nicky Hilton odlučila za elegantne i chic Chanel slingback sandale, i to za dva slična, ali opet različita modela. Uz kratke hlačice nosila je najpopularniju varijantu ovih vječnih cipela koja uključuje kombinaciju bež i crne boje. Uz dugu traper suknju nosila je pak model u kombinaciji bijele i crne boje sa sitnim monogramom kultne modne kuće.

Inače, otkako su klasične dvobojne cipele predstavljene daleke 1957., postale su i ostale simbolom Chanelovog chica. Tijekom proteklih 66 godina privlačnost im nije ni malo izblijedjela pa ih mnogi s pravom smatraju jednima od najelegantnijih cipela ikad.

  • +4
Chanel slingback cipele Izvor: Promo fotografije / Autor: Chanel Promo

Slavna Gabrielle Coco Chanel ove kultne cipele predstavila je u suradnji s pariškom tvrtkom Raymonda Massara iz Pariza. Današnji modeli također su rezultat njihove suradnje koja traje više od pola stoljeća, a radi se o genijalnoj alternativi stiletticama, naspram kojih su Chanelove slingback cipele iznimno udobne i savršene za dugo nošenje. Brojni su poklonici originalne kombinacije bež i crne boje, no i ostale varijante su snažno zastupljene. Tako je posve crni model bio veliki hit na festivalu u Cannesu ove godine, a bijeli model koji odiše sofisticiranošću odlično funkcionira baš sa svime, od elegantnih haljina pa do ležerne traper suknje, što i dokazuje Nickyn stajling.

Chanelove slingback sandale s razlogom slove za jedan od najpoželjnijih modela, a njihova poželjnost temelji se na velikoj udobnošću i vječnoj eleganciji. Ipak, mnogima je Chanelov par ipak nedostižan, ovaj model je jedan od najkopiranijih pa i drugi brendovi nude svoje varijante slingback modela.

  • +19
Slingback cipele Izvor: Promo fotografije / Autor: Zara