VELIKI PRIJATELJI

O ovoj čestitki mnogi muškarci sanjaju, no dobio ju je samo George Clooney

07.05.2024 u 09:14

Bionic
Reading

Salma Hayek kraljica je rođendanskih čestitki koje javno šalje svojim dobrim prijateljima iz Hollywooda. Među odabrane spada i George Clooney kojem je ova Meksikanka čestitala rođendan na najbolji mogući način - videom na kojem njih dvoje, dok poziraju fotografima, umiru od smijeha

San mnogih muškaraca je da im se Salma Hayek obrati, svojim engleskim s meksičkim naglaskom nešto kaže i osvoji ih time do kraja.

Slavna Meksikanka odavno je stekla milijune obožavatelja diljem svijeta, koji s nestrpljenjem iščekuju svaku njezinu objavu na Instagramu, bilo da je riječ o njezinim fotografijama u bikiniju ili, poput ove posljednje, kada je čestitala rođendan svom dobrom prijatelju Georgeu Clooneyju.

Njih dvoje znaju se i druže već desetljećima, a prijateljstvo je počelo još 1997. tijekom snimanja filma 'Batman i Robin', u kojem su oboje glumili.

Nakon toga snimili su još nekoliko zajedničkih filmova, poput 'Od sumraka do zore' (1996.) i 'Spy kids 3' (2003.). 2016. zajedno su sa svojim supružnicima, George s Amal, a Salma s Francoisom-Henrijem Pinaultom i kćerkom Valentinom Palomom, posjetili Vatikan i susreli se s papom Franjom.

  • +3
Salma Hayek i François-Henri Pinault Izvor: Profimedia / Autor: Matteo Chinellato/IPA / Sipa Press / Profimedia

Inače, Salma je zahvalna Clooneyju na njihovom prijateljstvu i iz još jednog velikog razloga, a to je da upravo zbog takvog njihovog odnosa osuđeni holivudski seksualni predator Harvey Weinstein nikada nije došao u priliku napastvovati je.

Zbog svega toga ova snimka, kojom je Salma čestitala Clooneyju rođendan ima još veće značenje i smisao. Riječ je o snimci nastaloj dok su zajedno pozirali fotografima, ali i se dobro zabavljali, a sve je završilo zagrljajem i poljupcima u obraz.