homer Gere

Tko je zgodni sin Richarda Gerea koji je zaludio Cannes?

18.05.2024 u 15:09

Bionic
Reading

24-godišnji Homer James Gere najstariji je sin Richarda Gerea kojeg je dobio u braku s drugom suprugom Carey Lowell. Ime je dobio prema očevima svojih roditelja - njegovo prvo ime odaje počast glumčevom ocu Homeru Gereu, dok njegovo srednje ime odaje počast glumičinom ocu Jamesu Lowellu.

Richard Gere u devedesetima bio je jedan od najpoželjnijih frajera Hollywooda, a polagano se tom titulom počinje koristiti i njegov 24-godišnji nasljednik. Richardov sin Homer pridružio se ocu i njegovoj supruzi Alejandri na crvenom tepihu u Cannesu te u elegantnom izdanju očarao okupljene.

Bijeli zubi, plave oči i razbrarušena frizura recept su kojim Homer Gere osvaja nježniji spol, no za osvajanje svijeta filma ima nešto ozbiljnije adute u rukavu.

Osim prezimena koje mu zasigurno može pomoći, ima i diplomu kognitivne neuroznanosti i vizualne umjetnosti koju je stekao na Sveučilištu Brown, a cilj mu je pisati i režirati male filmove.

Ako je suditi prema Instagramu mladog Homera, slobodno vrijeme često provodi putujući s prijateljima i kampirajući, a uživa i u glazbenim festivalima koje često posjećuje.

Iako rastavljen od supruge Carey Lowell, Gere je i nakon rastave braka pazio da ostane blizak sa svojim sinom te je karijerne odluke donosio uzimajući u obzir potrebe dječaka.

u cannesu

Strastveni poljupci Richarda Gerea i supruge Alejandre na crvenom tepihu

Pogledaj galeriju

Inače, holivudski glumac dio je glumačke postave filma 'Oh, Canada' kojeg je režirao Paul Schrader, a temelji se na romanu 'Foregone' Russella Banksa iz 2021. Film prati život izmučenog pisca na rubu smrti, a okuplja istaknuta glumačka imena kao što su Uma Thurman i Jacob Elordi.

u new yorku

Supruga Richarda Gerea ukrala svu pozornost u elegantnoj haljini s korzetom

Pogledaj galeriju