KADROVSKI GLAVOSIJEK

Gradonačelnik Burić razriješio sve pročelnike u Šibeniku

02.08.2013 u 15:58

Bionic
Reading

Gradonačelnik Grada Šibenika Željko Burić i njegovi zamjenik Danijel Mileta razriješili su danas sve pročelnike gradskih odjela koje su 'naslijedili' od biše vlasti, te su imenovali obnašatelje dužnosti pročelnika, izvijestili su priopćenjem iz šibenske gradske uprave.

Vršitelji dužnosti pročelnika odjele će voditi do zaključenja natječaja za nove pročelnike koji će biti, kako se navodi, raspisani uskoro.

Gradonačelnik Burić je zahvalio donedavnim pročelnicima na suradnji tijekom prva dva mjeseca od preuzimanja odgovornosti za Grad, te ih je nakon zatraženog razrješenja, rasporedio na poslove u gradskoj upravi, sukladno njihovoj stručnoj spremi. Zahvalio im je, također, što su novu gradsku vlast uveli u projekte i poslove koji su započeli prije izbora, te je kazao kako od njih ubuduće očekuje suradnju na novim poslovima i zadacima.

Gradonačelnik je od bivših pročelnika i za obnašateljicu te dužnosti imenovao jedino Ljiljanu Giljanović, koja vodi provedbu dokumenata za prostorno uređenje i gradnju.